Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

juta 

všechny recenze uživatele

Stějně jak u jedničky, tak u dvojky jsem se skvěle bavil. Bohužel pokračování už nejsou taková jako první díl (existují samozřejmě i výjimky). Vždy už víte, jaké postavy zde budou hrát a co přibližně se bude dít. To ale nemění nic na tom, že tohle je také skvělá komedie, která navazuje na jedničku. Nejvíce mě pobavila asi bednička s trubadúry nebo strašení malého kluka k donucení, aby psal úkoly. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je absolutní francouzský klenot v komediích. Líbilo se mi to o dost více než přechozí díl. Film nacpaný, možná bych řekl spíše přecpaný neustálými vtipnými scénami, ale tady to tomu vůbec neuškodilo. Clavier ještě humornější než v prvním díle, a to je co říct. Jen škoda té výměny herečky z jedničky, ale tak co, tahle byla taky sympatická. 85% ()

Reklama

killjezor 

všechny recenze uživatele

Řekl bych,že pokračování téhle šílenosti je ještě lepší,než jednička.Naprostá záplava střeštěných dialogů,nesmyslných scén a postupné zamotávání se příběhu svou gradací diváka vtahuje do děje velice nenásilně a přitom se bavíte od první minuty až do konce. Škoda že po tomhle následoval díl Cesta do Ameriky... ()

Savel 

všechny recenze uživatele

JE TO DĚVKA JO, JO...A K TÉ DĚVCE, PANÍ BEATRICE, MY VSTOOUPÍME! Natahovaný příběh mírně ubírající kouzlo prvnímu dílu, vnímáme-li to jako celek. Kromě chaotičtějšího a přeplácanějšího scénáře (pro pokračování typické) tu potkáme další dvě nepříjemná překvapení. Zaprvé paní Frenegondu/Beatris nehraje skvělá Valérie Lemercier, ale fyzicky i herecky absolutně odlišná herečka Muriel Robin. Zadruhé postava Jacquille, který byl v prvním díle roztomile buranský vychcánek, je zde ztvárněna tentýž hercem a režirovaná stejným režisérem jako naprostý mentál bez špety charakteru, kterému pobyt v budoucnosti pravděpodobně zmenšuje mozek. Sečteno podtrženo schéma příběhu zůstává prakticky stejné až na závěr, který dopadne ještě hůř, což sem jako dítě nesnášel:). ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je můžu. Humusáckou, agresivní, lehce násilnou, ale vtipnou komedii. Francouzi opravdu vědí, jak diváky pobavit. Jean-Marie Poiré se pokusil trumfnout jedničku, která je více než zdařilá, a to v přehnanosti scén, vtipných hlášek a bláznivých honiček. O trumf se rozhodně nejedná, jednička má prostě svoje kouzlo, avšak vtipy nechybí, bláznivých scén je však ještě víc, dobrodružnost nechybí a 118 minut je naprosto v pohodě koukatelných a v mém případě nedostačujících. American pie dávno vyšly z mody, ted jsou na řadě Reno a Clavier. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Při zásahu hasičů přeřízne Jacquouille (Christian Clavier) jednu z hadic, která poté létá vzduchem, načež zapadne do auta a zatopí jej. V momentě, kdy hadice vlétne do auta, je možné na krátkou chvíli v pravém dolním rohu vidět část ruky člena štábu, jak se snaží hadicí trefit do auta. (Mr.Hudson)
  • Ve scéně, kdy Jacquouille (Christian Clavier) s paní Ginette (Marie-Anne Chazel) jedou k obchodnímu domu a Jacquouille si chce vyzkoušet řízení auta, tak má Ginette před příjezdem na křižovatku v jednom záběru černé brýle a v dalším již ne. (Mr.Hudson)
  • Natáčení probíhalo ve Francii. Mezi lokace patřily např. hrad Beynac, Biron, Pierrefonds nebo Ermenonville. (Terva)

Reklama

Reklama