Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Film je předzvěstí pozdější veleúspěšné spolupráce Rena s Clavierem ve filmech o návštěvnících. Jedná se o takovou příhlouplou francouzskou frašku o špionech, plnou erotických narážek, poblázněného křiku a honičkama s bolivijskými gangy. Jeden nic nechápe a druhý by ho nejradši zastřelil ale nemůže, pač ho potřebuje. Na tomto podkladu rozjíždí zuřivou komiku, plnou nadávek a strkání. ()

marcel5 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale moc mi film nesedl. Nedávno a i teď znova, jako by to bylo už moc přestřelené, co už můj mozek nedokáže rozesmát. Nevím. Reno byl z toho všeho magor, což je logické, a dabing nebyl dobrý, a nebo ho měl hrát někdo jiný. Skoro si říkám že prohození s Clavierem by možná bylo lepší. Ta představa mě rozesmává. Pro mě Operace Corned Beef vystupuje z řady klasik Návštěvníci, Korsický případ atd. A nebo jsem tento film měl vidět za mlada, a byl by taky klasikou, ale tím nechci říct, že byl špatný. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Sice hodně bláznivá komedie, kdy jsem chvílemi netušil (při jedné automobilové honičce), kdo a proč do něčeho bourá a kam padá, ale duo Clavier-Reno tu skvěle funguje. Jestli se i správné dívám, tak šlo o první film této dvojice a nejspíš i díky němu jsme se později dočkali Návštěvníků. Pravdou ale je, že se film opravdu zajímavě rozjel až s příchodem Claviera na plátno. Do té doby to byla taková trochu parodie na bondovky. Od chvíle spojení hlavní dvojice už to ale byla divoká verbální jízda. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Výborné francúzske ohliadnutie sa za ich 90.tymi originálnymi rokmi poctivej filmariny, vďaka ktorej držali európsku vlajku k UnHollywoodu. Opätovne však snímka drží silnejšie pokope skrz epizódy, než by mala vytvoriť excelentný dojem z filmu ako celku (Fantomas, etc...). Každopádne fantastický francúzsky staromódny strih, Reno a typické francúzske nezničiteľné autá - neskutočné, čo z nich dokážu vyžmýkať. A záverečná pieseň? Lévi začína. Passion for France....(ČT 1, 07.07.2011) ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Francouzská šílená komedie v plné síle, možná se snímek příliš rozpadá na jednotlivé - mnohdy velmi, velmi vtipné a zábavné - scénky a herci se příšerně předvádějí, než aby hráli, o to ale zase až tak nejde. Dvojka Reno + Clavier spolu dokáže rozehrát partii o nesmírných obrátkách, a tak je tento film, sice nenáročnou, ale hodně zábavnou záležitostí. Ústřední zápletka je pak také správně "francouzská" a příjemně pikantní. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama