Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Operace Corned Beef mě velmi překvapil, protože jsem ho donedávna vůbec neznal. Christian Clavier, Jean Reno a Valérie Lemercier se tak znovu potkali, ačkoli Návštěvníci byli natočeni až dva roky poté. Tam jim to dohromady také skvěle klapalo. A není divu. Režisér právě Návštěvníky dělal a podobné komediální zápletky později použil právě ve slavném filmu. Také tu se opět rozjíždí bláznivá komedie, která jen dokazuje, že Reno je multižánrový. Skvěle jsem se bavil. Mě přišla okouzlující i Mireille Rufel. Tvůrci si utahují z tajných služeb a různých druhů tajných operací. A někdy se podaří si zkrátka vytasit jako svůj hlavní trumf tupce. A když se k tomu sype, co se může sypat... ()

NoIdentity 

všechny recenze uživatele

Jak je to jednoduché natočit skvělou komedii, stačí mít jen dva virtuózní herce, navzájem je proti sobě rozeštvat a zavřít do jednoho auta. Škoda té nové BX, té je mi fakt během filmu docela líto, jak jí postupně dávají na zadek, ale jinak musím říct, že mě tahle blbina naprosto uchvátila. Svébytný druh humoru nejspíš nesedne všem, nicméně těm, kterým ano, připraví skutečný zážitek. ()

Reklama

xentrixx 

všechny recenze uživatele

S namoženou bránicí po x-tém zhlédnutí Návštěvníků přehrál jsem si se zvědavostí tuto komedii, očekávaje od obou herců obdobnou porci zábavy. Repete se bohužel nekonalo. Než se dostane ke slovu Clavier, je to nudná podívaná, plná omšelých gagů a kameňáckých scének. Ani on však celkově negativní dojem příliš nezmírní. Jedna hvězda je tak za něj, druhá za dobrou gradaci napětí před okamžikem, kdy Žralok uzří pravdu. Toť vše. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Podarená francúzska komédia so špionážnym príbehom a bláznivou zápletkou keď sa Jean Reno ako tajný agent nevedomky delí o svoju snúbenicu s Christianom Clavierom, ktorého manželku Valérie Lemercier použila tajná služba na odpočúvanie kolumbijského plukovníka obchodujúceho so zbraňami. Táto trojica spolu Isabelle Renauld tvorí jadro všetkých gagov a celkom im to ide preto zrejme dostali šancu aj v komédii Návštevníci, kde excelovali. 70% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Poslat svou ženu do postele k jinýmu, aniž bych věděl, že jsem jí tam poslal je báječná myšlenka. Tohle se může stát jen manželům špionům a je to přesně ten jedinej důvod proč nejsem špión. Ovšem zase z opačného konce, kdyby mě manželka posílala do postele jiných krásných dívek, tak to už má docela své kouzlo. No, ať tak nebo tak, určitě by pak byly zajímavé romantické večeře a ty zážitky z práce pak. "Miláčku dneska jsem šoustala s tím arabem, abych z něj vyyšoustala, kde se schovává Usáma bin Ladin. Asi za to dostanu státní vyznamenání a co ty lásko jak bylo u tebe v práci ?" "Nic moc miláčku, já zase šoustal z manželkou ministra iránský vlády, abych z ní dostal, kde manžel schovová jaderné zbraně." Tomu se říká vztah plnej romantiky a tomuhle filmu se říká film plnej bláznivýho humoru. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama