Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rosanna má vážně nemocné srdce a jejím posledním přáním je, aby byla pohřbena na místním venkovském hřbitově, kde jsou však už jen tři volné hroby. Když ale mafián Iaccoponi a jeho advokát spáchají sebevraždu, musí její muž Marcello, který je do Rossany stále zamilován, použít pro to, aby mohl splnit poslední vůli své vitální ženy, neobvyklých prostředků. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

RHK 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný scénář, mimořádné téma a podprůměrná komedie (nebyl jsem si jist, zda je to vůbec komedie). Nicméně jako celek to můžu doporučit jako slušný film, ale asi jen na jedno shlédnutí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $123,330Tržby Celosvetovo $400,000║ film podivín a hlavne s takýmto čiernym humorom /55%/ ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Ty čtyři hvězdičky jsou s přimhouřením oka... J.Reno jako romantik je velmi příjmemný a vůbec celý tento film je takový pohodový ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jean Reno je fajn herec, ale tenhle je film je bohužel průměrný. Ale na druhou stranu se nedá říct, že by mě to nebavilo, jen mi tam něco chybělo. Ovšem není v mých silách popsat co. ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Celkom pohodová komédia, aj keď hlavná zápletka výrazne zaváňa čiernym humorom. Jean Reno vyzerá, akoby sa pre tú rolu narodil a sedí mi viac, ako imidž drsného chlapíka. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to sladko sentimentálny film s jednoduchým, no zábavným príbehom, ktorý sa odohráva na krásnom talianskom vidieku. 7/10 ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý příběh a především naprosto precizní Jean Reno udělal z tohoto nenápadného filmu luxusní komedii, při které někdy ukápne slza jak dojetím, tak smíchem. ()

jujec 

všechny recenze uživatele

Začátek velmi nudný, ale ke konci to začíná být zajímavé. Škoda - kdyby byl film o 10-15 minut kratší, byl by určitě lepší. Ale sledovat osazenstvo cirkusu nad hrobem je jen zbytečná vata. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Jean Reno je v tomhle filmu jedinečnej. Neustále se snaží udržet celý město naživu, protože jeho těžce nemocná žena chce být pohřbená na hřbitově vedle své dcery, kde už ale zbývaj jen poslední tři volná místa. Takže zachraňuje sebevrahy, oživuje mrtvoly i na smrt nemocný pacienty v nemocnici, mrtvoly strká do kufrů cizích lidí (aby je odvezli pryč) atd. Dojemná, odzbojující a přitom velmi lidsky zábavná černá komedie. Tenhle film je moje srdcovka, nemůžu hodnotit jinak. ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Milá komedie, originální námět a úžasný Jean Reno. Například scéna se záchranou sebevraha před skokem z věže nemá chybu! Spravedlivé 4*. ()

cityman 

všechny recenze uživatele

Roseanin hrob je naprosto pohodový film, kde opět skvělý Jean Reno předvedl že umí záhrát i citlivého chlapa, ikdyž trocha Leaona v něm asi zůstane napořád! ()

kaze 

všechny recenze uživatele

Jean Reno ako vždy okúzľujúci :)Nájsť chlapa, ktorý robí všetko preto aby vám zohnal aj hrob, je dnes problém :) ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

italské město, ve městě hřbitov a na hřbitově jen 3 volné hroby, Žena hrdiny umírá a on se bláznivě snaží všechny udržet na živu. Rozšíření blokuje jeden stařík a další část filmu vyplní postavička v mrazáku. Ono to není ani moc vtipné, ale pozornost udržet dokáže. Taková lepší trojka... ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Až do posledních chvil filmu jsem hodlal udělit 5x za supr kombinaci komedie a tragédie a byl bych schopen i ten mnou preferovaný závěr překousnout. Dokonce by se film dal považovat i za melodrama s komediálními prvky. Díky skutečnému závěru, který z něho udělal černou komedii, ale mě do filmu nezapadal, nakonec dávám 4, ale velmi velmi vypasené hvězdičky. ()

MarekMotor 

všechny recenze uživatele

Sympatický film s příjemnými okamžiky černého humoru, i když místy až česky laskavý (nad černou komedií se vznáší duch Jiřího Menzela a Jana Svěráka) - to ale kompenzuje výborný Jean Reno. ()

Reklama

Reklama