Reklama

Reklama

Patrick (Jean Reno) je velmi neúspěšný boxer a velmi úspěšný sukničkář. Nathaniel (Christian Charmetant) je podvodník první třídy. Podfoukne kohokoliv, kdykoliv a jakkoliv. Co se týká žen, s těmi se mu daří o mnoho hůř než s podvody. Po jednom krušném dni, ze kterého mají oba pánové pěkných pár modřin, se náhodou setkají v jedné hospůdce, slovo dá slovo a najednou sedí v autě a uhánějí směrem k moři, kde chtějí nějaký čas provozovat pojízdnou pizzerii. Jenže Nathaniel má podvádění prostě v krvi, a tak si Patrick nikdy nemůže být jistý, kdy ho podfoukne. (Vapet Production)

(více)

Recenze (15)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Dva velcí lůzráci a jedno malé prasátko jedou vstříc svému osudu v téhle kupodivu docela zábavné jizlivé >route cinema< s poněkud drsnějším a místy i lechtivým černým humorem... Každopádně pak přes jistou oddechovost nejde nikterak o nějakou přihlouplou řachandu, pánové své party věčných autsajdrů hrají skvěle, čunik chrochtá blahem a čurá a kadí do plenek a snad i aspoň ten příběh natvrdlého, ale narozdíl od všiváka Nata (Ch.Ch.) ne tak zkaženého Pata (J.R.) skončí v láskyplném objetí ztracené a znovunalezené velké lásky... A odpuštěno pak může být i kterak boxer Patrick ve své náhle nabyté >síle a odvaze< docela zábavně zákeřně sejme elegantní hlavičkou na autobusové zastávce dámu v uniformě Frantíky tak neobíbených "Poměnek"... ;o) - - - - - (Poprvé viděno 16.11.2009 na dvd, komentář zde jako první - 17.11.2009) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak překvapivě celkem úsměvná komedie, která si na nic nehraje a zároven se na ni příjemně kouká, humor od Rena mi vždycky sednul, a Roussillon je docela sympaták jen škoda že ke konci mě to nějak moc nebavillo, ale i tak dobré. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jean Reno představuje v této komediální road movie deprimovaného boxera třetího řádu Patricka, který nikdy nezískal žádný titul. Scénář : Bernard Nauer a Philippe de Chauveron.Kamera : Vincent Jeannot. Hudba : Benjamin Raffaelli a Kamil Rustam. ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Příjemná ptákovinka o dvou magorech, kteří brouzdají Francií. Jeden z nich je boxer, tvrdý chlapík, který to s holkama umí a druhý zlodějíček, totální looser, podvodník, který toho v hlavě moc nemá. Dějově dost podprůměr, ale koukatelné. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Někteří tvůrci si myslí, že diváctvo je banda pitomců. Ne, jen někteří. A ti alespoň pokryjí náklady. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Mám ráda road movie, ale Zloděj a boxer je takový vlastně nic neříkající a nikam nesměřující film. Pár úsměvných momentů, pár vašich nesplněných snů (sklep plný vína), ale nic víc, humor nečekejte a zábavu opravdu jen místy. 50% ()

Kick077 

všechny recenze uživatele

Je to celkem zvláštní komedie u který se člověk musí chtít pobavit aby se občas zasmál a potom se teda několik vtipnejch momentů najde. No a konec je vlastně takovej, že se akorát naskytne otázka: k čemu to vlastně spělo? Leckdo by čekal nějaký ukončení a najednou se objeví titulky. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jean Reno v tomto nenáročném snímku opět předvedl svůj komediální talent. Humor je vyobrazen přesně tak akorát. Není to trapné, ani ztřeštěné. Setkání neúspěšného boxera s notorickým zlodějíčkem a společné cestě někam prodávat pizzu byl dobrý nápad. Naskytlo se mnoho humorných situací a vše bylo využito k naprosté dokonalosti. Neškodný francouzský humor opět dokonale pobaví. Zvláštností na tomto snímku je, že celý příběh, po všech těch skopičinách, skončí romanticky, aniž by byl po celou dobu trvání snímku k tomu sebemenší náznak. Nakonec proč ne. Ničemu to nevadí, ani nijak neškodí. Jedná se o další francouzskou komedii, která se povedla. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Komédia o dvoch kamaratoch, ktorý sa spoznaju v bare a ide si za svojim cieľom predaj v pojazdného pizzerii Pobavila ma scéna kúpanie sa vo víne 😂 3* ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová poklidná komedie, ze života. Hlášky typu: "Budeme se brát, a jak se vlastně jmenuješ ?" celkem potěší, ale nějaký vysloveně ztřeštěný humor nečekejte. ()

Lancer 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, jejíž příběh ale nedává tak docela smysl a není vlastně ani správně k popukání. Přesto se u toho dá strávit vcelku příjemný čas. ()

qwazaokki 

všechny recenze uživatele

50% - nic moc, sice jsem se nenudil, ale že bych nějak chrochtal blahem to také ne. Jednou se podívat mi docela stačilo. Viděl jsem to včera a dnes už si nepamatuji ani jeden zajímavý okamžik – vlastně ano! - sklep plný vína jako v bazénu. ()

Reklama

Reklama