Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná mladá čarodějka Vanessa Paradis se zamiluje do obyčejného smrtelníka, čímž poruší zákony svého společenstva. Začíná boj čisté lásky a nečistých kouzel... (oficiální text distributora)

Recenze (24)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $2,700,000║ Triky na úrovni a pekná Vanessa Paradis ale nestačia na to aby film bol konzumný, dosť tam chýba akási ľahkosť, skutočná zábavnosť, príbeh je taký bez šťavy. /40%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Infantilné, škoda. Dokonca nič super ani po hereckej stránke: Bellowsa (Vykúpenie z väznice Shawshank, "Ally McBealová") nemusím, zato Jean Reno je môj obľúbenec a ozdobou filmu zrejme mala byť šarmantná Vanessa Paradisová. Ale ako ona, tak Reno idú na pol plynu. Asi zistili, že im to za tú námahu nestojí. Mali pravdu, ale keby sa trocha viac snažili, mohlo to byť pre divákov predsa len znesiteľnejšie. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nudná rozprávková romantika bez väčších ambícií. Michael Caine si za Jaws 4 kúpil dom, ako tak sledujem filmografiu Jeana Rena, ten už musí vlastniť minimálne jednu dedinu. ()

johnys 

všechny recenze uživatele

Koukatelná, neprávem opomíjená romantika še špetkou akce a napětí. Exkluzivně zahraný záporák v podobě Jeana Rena, tehdy ještě velice půvabná Vanessa, herecky potěšila Moreau. Svižná režie, líbivá kamera, ideální hudba. Z příběhu se nedalo vytěžit více, u mne plná spokojenost! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To je také ako z éry o Sabrine mladej čarodejnice. Kúzla na úrovni zajaca z klobúku. Film sa snaží byť takou romantickou zábavou s milou Paradis, ale jediný vtipný je tam viac menej len Jean Reno. Už keď nejaký milý, vtipný a kúzelný film, tak tak určite Začarovaná Ella (2004) s Anne Hathaway. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Půvabná mladá čarodějka Morgana se zamiluje do vynálezce v oboru elektroniky. Scénář : René Manzor. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Dej je o nekonečnom súperení medzi dobrom a zlom. I keď je film hlúpy a predvídateľný tak som sa príjemné zabával. 6/10 ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Romantické příběhy Vanesse Paradis sluší a tahle pohádka je jí šitá na míru. Kravaťácký princ Gil Bellows byl v prvních dvou třetinách na můj vkus až moc moulovatý (co na něm viděla, nechápu), o to víc se mi líbil záporák Jean Reno, který dokázal uhrát démonického zloducha bez velkých gest a cenění zubů. A třešničkou na dortu je přítomnost šmrncovní Jeanne Moreau. Co mě ale překvapilo nejvíc, bylo to mrně. Obvykle mě děti ve filmech rozčilují, protože pokud nejsou pouhou dekorací, jsou zpravidla k nesnesení 1) roztomilé 2) otravné 3) přemoudřelé 4) ohrožené. Fantin Lalanne je sice malý a roztomilý, ale také hraje. A dobře. Takže * navíc pro něj. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jen z úcty k francouzským filmům dávám dvě hvězdy, jinak samozřejmě miloučká Vanessa Paradis, dále už pak ale nic. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Pohádka pro dospělé, kde ovšem nebylo na co mc koukat, triky na svou dobu dosti primitivní, Renovi role vůbec nesedla a scénář psal hódně pokročilý hulič trávy. Za mne 35%. ()

Rami 

všechny recenze uživatele

Rád bych dal víc, ale nebylo by to objektivní. Nejlepší je na celém filmu Reno. Kdykoli je na scéně stoupne kvalita o 2 hvězdičky. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Trochu zvláštní moderní romantická pohádková komedie, která vlastně zase tak moc komedií není a není vlastně ani moc pohádkou či romancí. Nemohu říct, že bych se vysloveně nudil, ale scénáristický kokteil mi přišel namíchán tak trochu, jako když pejsek s kočičkou vařili dort. Můj rozporuplný pocit se pak odráží i v hodnocení. 50 % ()

Trixi 

všechny recenze uživatele

Příběh roztomilé čarodějky a jejího malinkého syna, pro kterého jsou kouzla zatím jenom hrou. Jenže jeho nehodný strýc s ním má jiné plány a tak tomu musí ona s pomocí své rodiny a jednoho né úplně náhodného smrtelníka zabránit. Jsem asi snílek, ale tenhle typ komedií se mi líbí pro to finální "Vítězství dobra nad zlem". ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Krásna, sexi čarodejka Vanessa Paradis, úžasný Jean Reno trocha mágie, trocha humoru, trocha romantiky dávka napätia a odveký boj medzi dobrom a zlom. Príjemná rozprávka pre malých, ale i pre veľkých a nezabudnuteľný zážitok. ()

Reklama

Reklama