Reklama

Reklama

Wasabi

  • Francie Wasabi (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hubert je policista se zlatým srdcem a ocelovými pěstmi. Právě těmi jedné noci inzultuje v nočním klubu nevychovaného výrostka. Vše by bylo v pořádku, kdyby ale nešlo o synáčka Hubertova nejvyššího šéfa. Incident je třeba zamést pod stůl, a proto je mu doporučena delší dovolená. Při svém posledním volnu před dvaceti lety se Hubert setkal s Japonkou Miako, svou životní láskou. Tenkrát se poprvé a naposledy cítil šťastný. Jako lidská bytost, ne jen jako policista. Miako jej ale záhy záhadně opustila. I proto bere nyní dovolenou jako šanci vnímat svět kolem sebe jinak. A brzy zazvoní telefon až z dalekého Japonska. Právní zástupce ho informuje, že Miako před několika dny zemřela. Než odešla, sepsala závěť. Odkázala mu svůj nejcennější majetek. Něco velmi speciálního. Je to víc než dědictví, víc než dar a také víc než obrovský problém... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Tento dosť priemerný film s neoriginálnym príbehom drží nad vodou pár zábavných momentov a dobrí herci. Medzi najlepšie okamihy patrí určite prepadnutie gangu transvestitov, vypočúvanie jedného z nich a golfové umenie Jeana Rena. Každopádne nemôžem sa zbaviť dojmu, že Wasabi je len akýsi odvar z úspešnej (a oveľa lepšej) Taxi série. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Film mě dost překvapil. Jen když jsem si představil spojení Francie s Japonskem věděl jsem, že to musí dopadnout zle. Ale nedopadlo, naopak je to příjemná filmová jízda. Prostě mix akce kterou ztělesňuje Jean Reno a komedie v podání skvělého Michela Mullera. bavil jsem se od začátku do konce. Tento podivný mezinárodní mix dvou odlišných národů dopadl nad očekávání dobře. Koukněte se, vážně povedený film. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Drsnému policajtu Jeanu Renovi spadne do klína neočekávané dědictví. Přes noc se stal otcem dospělé dcery. Ta má na kontě pořádnou sumu peněz, kterou chce mafie. Jean Reno se jako správný otec o svou dceru postará. Vzhledem k tomu, že v TV zrovna běžely "populární" seriály, tak Wasabi bylo velice příjemné a chutné sousto, které na mém jídelníčku určitě chybět nebude. Klidně si na něm pochutnám znovu a znovu. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Ono prostě když je v něčem Luc Besson namočenej, vždy to stojí za to!!! A spolupráce Besson Reno je naprosto úchvatná! Rychlá a svižná akce, děj propletený komediálními prvky, navíc osvěžený o trošičku japonské kultury, tak to mě dělá spokojeným divákem. Časově nenáročný film, přesně jak to má být (hodinka a půl), tak to je důvod k mým čtyřem hvězdám... Jean mě do takovýchto rolí opravdu sedí! 75% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Tak trochu bláznivá komedie, ale dívat se na to dá. Jean Reno, kterého mám rád pro jeho dramatické role, je tu tentokráte jako drsný agent, kterého bohužel vložili přímo doprostřed Francouzského filmového cirkusu. Inu.. myslím, že i 60% je moc, ale jak říkám: Dívat se na to dá a sem tam se člověk i zasměje. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (7)

  • Kolem 17. minuty filmu volá japonský notář komisaři Fiorentinimu (Jean Reno) ohledně úmrtí jeho bývalé lásky a říká mu doslova: „Zítra v 15 hodin provedu otevření závěti.“ Pár vteřin na to: „Zítra vám to letí z Paříže v 17 a ve 20 hodin, zamluvil jsem vám oba lety“. Za dalších pár sekund: „Paní Kobajaši bude podle svého přání zítra zpopelněna.“ Žádný z těchto časů matematicky a logicky nesedí. (Gmisiycs)
  • V celosvětových kinech film utržil v přepočtu 10,4 milionu amerických dolarů, z toho 6,7 mil. ve Francii a 1,3 mil. v Japonsku. (NIRO)
  • Ve filmu je řečeno, že Hubert měří 193 cm a váží 90 kg. Jeho představitel Jean Reno je ve skutečnosti o šest centimetrů nižší, ovšem jeho tehdejší váha odpovídala. (Duke90)

Reklama

Reklama