Reklama

Reklama

Zpočátku to vypadalo jako únos, ale šlo o něco úplně jiného. Coco Chavezová a její milenec Junior, kteří se zatím živili podvody a vydíráním, se rozhodnou postoupit na zločineckém žebříčku o stupeň výš. Unesou počítačového magnáta Dysona a požadují čtyři miliony dolarů výkupného. Pečlivě naplánovaná akce se zadrhne jen jednou, když Coco musí zastřelit náhodnou svědkyni, která vyběhne z vedlejšího bytu. Události pak dostanou zcela jiný směr, neboť mrtvá žena byla manželkou vlivného senátora. A tím překvapení zdaleka nekončí... (Česká televize)

(více)

Recenze (26)

emma53 

všechny recenze uživatele

Někdo by tam měl připsat, že je to komedie, protože Jidášův polibek se svými hláškami a stylem zpracování takový rozhodně byl. Ze zbytku jsem byla mírně rozpačitá, ale jako relax to zafungovalo a já byla celkem spokojená, klidně to jako pohodovku doporučím dál. Taky beru v úvahu, že to byla Sebastianova prvotina i když se nedá přehlédnout, že se těch modrých čtverečků drží stále docela fest. Nebýt Alana, Emmy a Carly, tak by tenhle snímek asi zapadnul úplně. Tak ti nevím, v čem je Sebastiane ten zakopanej pes ? Ještě máš spoustu času, aby jsi brousil a brousil... ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Ak žena dostane od Judáša pusu, zradcov osud nebude len vecou vkusu. Veľa môže napovedať kniha kníh, z nej je zrejmé, že Judáš nekončí ako kajúci sa mních. Neskončí však ani ako na strome viselec, ako dopadne, to už scénaristova je vec. Viac neprezradím, bo hrozí tým pointy prezradenie, a komentárom nechcem pripraviť divákov o prekvapenie. Hoci aj keby som, vzhľadom na trochu tuctovosť by to nebola hádam ani škoda veľká, no zase na druhej strane v sobotu večer pomerne dobrú zábavu priniesla mi telka. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Karty sú rozdané hneď od úvodu a tak človeku nezostáva nič iné, ako len sledovať predurčený vývoj deja. V posledných minútach som očakával šokujúci twist, ktorý sa sčasti dostavil, no nijak mimoriadne neohúril. Suma sumárom - film dobrý, no nijak výnimočný. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky i režijne debutující Gutierrez, který ještě nějaký ten rok i film potřeboval, aby si vypiloval styl na současnou pozici, kdy natočil parádní dvojfilm Women in Trouble/Elektra Luxx. V Judas kiss je jeho současný styl a atmosféra zmiňovaných kousků (+ Girl walks into a bar) cítit zejména ve scéně, kdy Coco vypráví historku o seznámení s Juniorem, jinak se jedná spíš o hodně průměrnou a klišovitou kriminálku alá únosci, oběť, výkupné a zvědavej detektiv (tentokrát v milém duu Thompson/Rickman), která mi hodně připomíná Gutierezzem napsaný Big Bounce a to chvilkama, bohužel, i kvalitou. Jedno se ale Sebastianovi upřít nedá a to fakt, že už tehdá, ve svých raných začátcích, dokázal dát dohromady takovou hereckou sestavu. 50% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Komediálna gangsterka, ktorá robí dobre, že ide svojou vlastnou cestou. Neobsahuje obzvlášť vtipné hlášky, ale pôsobí príjemne odľahčene a nesnaží sa robiť vtípky vďaka nekorektnému násiliu a tým pádom sa ani nevezie na vlne Pulp fiction a ritchioviek. I keď občas to niekto schytá. Je to film najmä Carly Gugino, oným dôležitým korením je ale policajná dvojka Alana Rickmana a Emmy Thompson. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Zaujímavo spracovaný ale už tisíckrát obohratý námet vylepšený skvelým hereckým obsadením, avšak ani to nič nemení na tom, že je to priemerný film, na ktorý sa dobre pozerá ale rýchlo sa zabúda. Každopádne však čas strávený pri tomto filme nenudí a je príjemným oddychom, pretože napriek dramatickému priebehu nestráca na typickom britskom humore, ktorý to celé drží počas celej doby trvania výrazne nad vodou. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Podarená krimi. Príbeh nie je nijako prevratný, no scenárista sa vyhral s dialógmi a postavami. Hlavne Emma a Alan ako dvojka vyšetrovateľov sú parádni. 70% ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zajímavá černohumorná krimi s několika parádními kotrmelci, ve svižném tempu odsýpající, no já nemám námitek. Vynucený pracovní vztah Emma Thompson a Alan Rickman skvělý, luxusní dialogy, nádherně zahraný, k tomu krásná sexy Carla a co chlap, to sympaťák (senátora nepočítám, ten mezi chlapy nepatří), vychází mi to na čtyři hvězdičky bez váhání, neb já se velice dobře bavila, navíc mám slabost pro devadesátky... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nebýt skvělé Emmy, která sršela ve filmu vtipem, tak by ode mě film dostal pouze 2 hvězdičky. Vážně jsem čekala něco daleko víc s takovým skvělým obsazením, ale rozhodně to není chyba herců, protože všichni byli úžasní, největší chybou je tu určitě děj filmu a scénář. Je to takové rychlé a zamotané. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Když nic nečekáte, může se vám stát, že budete mile překvapeni. Černá krimikomedie možná nepůsobí nejoriginálněji (taky už je 20 let stará a kolik podobných únosů a podrazů jsme už viděli?), ale má švih, vtipné dialogy a je obsazená skvělými britskými herci. Za to, že jsem se výborně bavila, a za kouzelnou Carlu Gugino, klidně hvězdu přidám. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

Alan Rickman a Emma Thompson jako parťáci jsou k nezaplacení, nemá to špatný příběh, ale v devadesátkách vznikaly daleko originálnější a zásadnější filmy (Léon, Nelítostný souboj), kterým jsem dala "jenom" 3*, takže tento snímek nemůžu ohodnotit lépe. Každopádně je ale Jidášův polibek výraznější film, než jak se jeví po pohledu na zdejší chabý rating. ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem se na film podívala jen kvuli Rickmanovi, jako na další polovinu filmů ním..:-). Upřímně mě Jidášuv polibek moc nenadchl a třetí hvězdičku jsem dala právě kvuli zmiňovanému Alanovi...každopádně film neurazí a místy jsem se dokonce zasmála, nebo jsem naopak cítila napětí. Nicméně je to film, který řadím mezi ty "NA JEDNO PODÍVANÍ". ()

vla_kor 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně žánrový film na jedné straně, nebo zábavný pokus obsadit tři Brity ze Sense and Sensibility jako Amíky s neworleanským přízvukem na druhé straně. Speciálně Emma Thompson přehrává tak zábavně, že to snad ani přehrávání není. Doporučuju! ()

Mistr_Moon 

všechny recenze uživatele

Chief, the butler did it. I'm sorry it took me so long when the clue was so obvious... "V týhle branži žádné náhody nejsou" Příběh začíná jednoduše ale nějak se to postupně zašmodrchává až do parádního finále. Btw je to snad poprvé co se autor nebál trochu si vystřelit ze svých kladných hrdinů a rozbil Emme Thompson frňák a Rickmanovi zlomil kotník (btw. rozhovory těchto dvou vtipně sarkastické, hláška v každé větě - pokud máte rádi tento druh humoru doporučuju). Mladá Carla Gugino hrající naivní ale ne hloupou pipku velmi přesvědčivá. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem nečekala a ejhle :) Film jsem si pustila jako vzpomínku na úžasného Alana Rickmana /ať je mu země lehká / Vážně jsem nečekala, že se mi bude tak moc líbit, takže plný počet není jen z nostalgie. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele

Hodnocení : 3,5-4 hvězdy a 67 % . Tuto jinak průměrnou kriminálku dost pozvedá ironické špičkování se mezi agentkou FBI (E.Thompson-ová) a jejím parťákem z donucení-kriminalistou z oddělení vražd (A.Rickman) . Vcelku dobrý byl i S.Baker v roli Juniora - o pár let později se stal hereckou star díky hl.roli v seriálu Mentalista . ()

LucillaP 

všechny recenze uživatele

Krimi/drama, ale já se dost dobře bavila. Pravda, původní námět nebyla žádná novinka, ale nějakých těch (do jaké míry čekaných) zvratů jsme se taky dočkali. Bylo to pohodové, uvolněné, nenudila jsem se, příjemně to ubíhalo. A to obsazení, Carla Gugino krásně naivní, ale především hláškující vyšetřovatelské duo Alan Rickman/Emma Thompson. Za ně určitě body nahoru, házeli tam perly každou chvíli. Co se kriminálek týče, tak strašný průměr to nebyl, za mě spíš jedna z těch lepších (nebo zábavnějších?). ()

Reklama

Reklama