Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodružný příběh o ženských gladiátorech, které hrají známé filmové hvězdy subžánru WIP Pam Grier (jako Mamawia) a Margaret Markov (Bodicia). Říman Timurchus, majitel gladiátorské arény, koupil na trhu krásné otrokyně, které mu jednak sloužily, ale měl je i pro zábavu. Římané jsou však už nabažení mužských gladiátorů, kteří už nelákají do arény, proto vytvoří ze sexy žen tvrdé bojovnice na život a na smrt. (Karlos80)

(více)

Recenze (16)

T2 

všechny recenze uživatele

veru Gladiátorky, no pekné béčkový skoro erotický film, ktorý má dosť striedavú úroveň, o príbehu škoda hovoriť, to je len ľahký balast, hlavne prvá polovica filmu strašne trpí vo všetkých ohľadoch, potom už skôr tie takzvané súboje zaujmú, hlavne keď sa do seba pustia otrokyne to má trošku grády, a hlavne tá stále opitá otrokyňa aspoň pobaví /25%/ ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Trochu nevyužitý inak skvelý trashový námet o tom, ako Rimania lovia ženy pre prostitúciu a potom ich napadne poslať ich do ringu. A to s Pam Grier a Margaret Markov v hlavných rolách. Problémom je, že na rozdiel od Filipínskych kolaborácií dua Corman/Grier, Aréne chýba nadhľad a záverečná akcia, ktorá bývala vrcholom absurdna, je tu podaná so všetkou vážnosťou. Ako inak, keď akciu údajne točil samotný Joe D'Amato. ()

Reklama

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Bohatý (podľa štandardov Roera Cormana) spektákel odohrávajúci sa v starobylom Ríme, v ktorom sú gladiátormi ženy. Film je prekvapivo natočený z feministického uhla pohľadu, ale vnady Grier a Markov zostávajú hlavnými atrakciami. Film bol premenovaný na "Naked Warriors". Film sa dočkal remaku v roku 2001. ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Film u kterého chápu jakékoliv hodnocení. Ultralevný sedmdesátkový mix pokleslých podžánrů jako women in prison, sword&sandals a blaxploitation v totálně trashovém provedení nemusí zaujmout každého. Objektivně je to příšerný brak, ale pro mě osobně i dobrá zábava a to je to, co u filmů hodnotím. Hlavně druhá půlka se mi moc líbila a dokonce jsem si i během ní vytvořil k postavám vztah. Ústřední partu holek jsem si hodně oblíbil a o jejich osudy se strachoval. Nejvíce zaujaly Pam Grier, Lucretia Love a Maria Pia Conte. K tomu Rosalba Neri v záporné roli, hodně násilí, minimum studu všech zúčastněných a legendární Aristide Massaccesi za kamerou. Žánrový fanoušek tu zkrátka má na co koukat. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Docela pěkná WIP exploitation béčkárna, obohacená navíc o drobnější prvky komedie. Jasně, měla své klady (pohledné mladé napřed otrokyně, později gladiátorky Markov+Grier, které se opět setkaly před kamerou a bylo hodně zajímavé po super výkonu v "Black Mama, White Mama", je opět sledovat) a, jak už to tak bývá, i nějaké ty drobné zápory. V tomto případě nějaké drobné nesmyslnosti v ději a pár určitých scén, kdy např. římští vojáci zde byli vylíčeni jako totální blbové, kteří neumí ani vystřelit z luku a poradit si s rebélií, zvládla je tu prakticky jen malá skupinka ženských. Dále nad čím jsem se pozastavil, bylo, že zde používali psy, což mi není moc známo. Ve filmu tedy bylo pár drobných chyb a nelogičností, ale ty se snad daly nakonec odpustit, finální převrat byl docela povedený, akce, stejně tak i některé bitky v cirku i mimo něj. Novější remake: Arena stál už za starou bačkoru. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama