Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tento comedy/horror pojednává o mladíkovi jménem Eric Binford (Dennis Christopher), který je posedlý sledováním televize a hlavně celovečerních filmů. Tohoto mladíka můžeme definovat jako filmového geeka a nebudeme daleko od pravdy. Jednoho dne mu z tohoto nekonečného filmového maratonu už dočista přeskočí. Začíná inscenovat své oblíbené scény z filmů a zapojuje do nich své zapřisáhlé nepřátele. Bohužel pro ně jejich role většinou končí smrtí. (Chatterer)

(více)

Recenze (4)

movie 

všechny recenze uživatele

Eric je filmový geek a outsider, jehož zapálené fanouškovské nadšení přesahuje toleranci jeho okolí a to hlavně jeho šéfa, adoptivní tetičky anebo pracovního kolektivu (Mickey Rourke), kde je za outloukánka. Nahromaděná frustrace ze světa, do kterého Eric 100% nepasuje se ovšem za chvilku začne uvolňovat. Eric totiž chystá adaptaci svých oblíbených scén z hollywoodských thrillerů a horrorů, v roli obětí se objeví většina jeho životních škůdců. FADE TO BLACK je originální thriller Vernona Zimmermana, někdejšího spolupracovníka Martina Scorseseho, jehož hlavním mínusem je trochu přepálená stopáž, resp. poněkud vleklé tempo, které od druhé půlky začně hodně stagnovat. Nebýt toho, užil bych si tenhle nerdský "bully and revenge" snímek o něco více. Místy to má skvělou hudbu Craiga Safana. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Maniak do starých hollywoodských filmů a fanoušek Marilyn Monroe se vzepře společnosti, a začne likvidovat své nepřátele. A jelikož jako správný fanboy se před každou vraždou převlíkne za svou oblíbenou postavu, dojde i na klasická monstra z Universalu, jako Draculu nebo mumii... Rozhodně jsem čekal víc. I když je Fade to Black poměrně slušný thriller, těch osmdesát procent je přece jenom dost přestřelených. Zabíjí se skoro bez krve a bez nápadů (i když mafián s kovbojem měli něco do sebe), největší důraz se tak klade na proměnu hlavního hrdiny z otloukánka na vraždícího psychopata. Zajímavostí bude, že jednu z vedlejších rolí si tu střihnul budoucí zvlhčovač dívčích snů - Mickey Rourke. ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Takovej nudnejší a víc nepovedenej předobraz filmu "Tony". Provedení dost laciný, herecký výkony nic moc, nejvíc tam asi zavazela ta potřeba agitovat a "nastavovat zrcadlo" ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Docela slušný thriller, který nemá ani tak originální nápad, dokonce je ke konci i trochu nudný, ale má vynikajícího hlavního představitele. Dennis Christopher rozhodně byl jedním z výrazných talentů 70. a 80. let. ()

Reklama

Reklama