Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film se odehrává po určitém čase po skončení vztahu z kultovního 9 a 1/2 týdne. John Gray (Mickey Rourke) se vydává do Francie, aby zde našel svou životní lásku Elizabeth, bez které nedokáže žít. Elizabeth ovšem nenajde a místo toho se ho "ujme" krásná a sexy modní návrhářka Lea (Angie Everhart). Od té se John snaží zjistit, co se s Elizabeth stalo, ale ta mu to stále tají, místo toho s ním hraje další tajemné "hry" a zažívají spolu několik erotických "fantazíí". Nakonec se John dozvídá, co je s Elizabeth... (Yardie)

(více)

Recenze (11)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Z velkého erotického hitu 80. let se stalo obyčejné béčko 90. let. Mickey Rourke už není hvězda, náhrada za Kim Basinger není další sofistikovaná blondýna, ale živelná Angie Everhart, bývalá modelka ze slavné stáje Sports Illustrated Swimsuit. Ale pro Playboy fotily obě, takže tím se to trochu vyrovnává. Obecně nápad na pokračování není samozřejmě špatný, ale zároveň není jakkoli výrazně dobře zpracovaný. Celé se to stěhuje do prostředí módy, do Paříže, přičemž dříve drzý a sebevědomý alfa samec je na pokraji pokusu o sebevraždu... A jeho bývalou oblíbenou milenku má nahradit její kamarádka, která si přečetla její deník. Laciné určitě ano, nuda ale rozhodně ne. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hloupé, nenapínavé, neoriginální.. prostě druhé. Mickey Rourke jen chodí, hloupě civí, přemýšlí, sní, doufá. Nakonec tu ale jen bezúspěšně chytá poslední kousky své toho času výrazně upadající slávy a nechává se oblékat do pološílených obleků. Erotika, ač se snaží být tajemná a umělecky nasnímaná, se může rovnat několika odhaleným hrudníkům z laciného erotického filmu vysílaného na soukromé televizi o půl jedné ráno. Vlasy hrůzou nevypadávají, přesto diváci, kteří tohle pokračování neuvidí, o nic nepřijdou. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Je to hlavně Erotika… hm...hm… snad pro některé. Spíš je to nudná podúrovňovka. Vlastně co lze taky očekávat od antikoncepční náplasti zvané Dalších 9 1/2 týdne. A už vůbec těmto erotickým záchvěvům neprospělo, že se Mickey počal nacházet ve fázi „přeměny“ a jeho forma odpovídá tomuto danému údobí. Bohužel polapit poslední zbytky upadající slávy se nevyplácí ani takovému sexuálnímu dravci, jakým se Mikoušek svého času mohl chlubit. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

No nevím, příběh stal za starou belu, opět se potvrdil fakt, že některé jedničky jsou konečné a neopakovatelné. Dalo se na to koukat, bylo pár smyslných scén, procházky Paříží taky ušly, ale jinak slabota. Mickey byl ale celou dobu myšlenkově mimo a líp mu šlo zapalování cigaret než svádění. Tuším, že za svůj výkon dostal pár kartonů navíc. Nic proti Miky, jsi pořád klasa. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Aneb takhle to dopadne, když se rozhodnete po 11 letech natočit pokračování něčeho kultovního. Pokračování s Mickeym, který už vypadá dost jinak, pokračování bez Kim, která je ale středem příběhu, ale hlavně pokračování bez erotického náboj - a to nemluvím ani o příběhu - přesto, že se děj odehrává v Paříži. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Opět jsem to shlédl jen kvůli mému oblíbenci Mickeymu a taky proto, jak se mi líbila "jednička". Sice tady Mickey už není takový štramák jako v "jedničce", ale jakési kouzlo má stále. Nicméně co se týká filmu samotného, "jedničce" mává opravdu z dálky, ale zase tak špatné to není. Je tady pár zajímavých erotických her, pěkné ženy a drsný Mickey. Takový průměr, ale kvůli Mickeymu opět o ěnco výše... Howgh! ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Je to hlavně Erotika, bohužel se mi nepodařilo vidět nejdříve "první díl" první ani to není můj silný žánr, takže těžko srovnávat. Angie Everhart je zajímavá zrzka a Agathe de la Fontaine je svůdná též. Až uvidím jedničku udělám comparative analysis. Jsem chlap, podívám se rád znova, proto *** Hudba : Stephen W. Parsons and Francis Haines ()

Reklama

Reklama