Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá absolventka právnické fakulty Emily Reedová dostane místo u velké právnické firmě jako asistentka vitální Claudie Lionesové. Odlétá s ní do Rio de Janeira, kde mají zachránit firmu provádějící rekonstrukci hotelového komplexu u moře. Tady se dívka za zvláštních okolností seznámí s podivínským milionářem Jamesem Whaleerem. Jejich vztah plný jiskřivého erotického napětí, prochází řadou proměn. Emily se do záhadného Whaleera zamiluje, stejně jako před lety její nadřízená Claudia. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

farmnf 

všechny recenze uživatele

Smyslná orchidej postrádá smyslnosti, zato plna hloupých keců. Rourke je tu opět velmi slizký, navíc namazán nějakým sajrajtem, aby vypadal opáleně, vypadá ovšem jako mumie. O čem je tento příběh? Dvě vypočítavé děvky z Ameriky si udělají služebku do Ria. Vydělají spousty peněz (jak je to tu roztomile zdůrazňováno) a ojede je kde kdo. Film má pouze klad v hudbě a v exteriérech. V Brazílii natočit film s neexotickými exteriéry dokáže pouze dement. ()

StevenW. 

všechny recenze uživatele

Příběh o touze a vášni,uhrančivý i když trochu citově vyprahlý Mickey Rourke a krásná Carré Otis která ho chce naučit co je to opravdová láska a cit.Erotické dusno v tomto filmu by se dalo krájet a je každému jasné že vše směřuje ke strhující,závěrečné,milostné scéně.Navíc k tomu všemu nádherná hudba jako třešnička na dortu.Tenhle film je pro mě srdeční záležitost.Poprvé jsem se na něj díval v roce 1996 se svojí přítelkyní a oba nás uchvátil.Je snadné uhádnout jak to vypadalo u nás doma po jeho skončení.:-)Tenhle film opravdu není žádné porno,ale jemná erotika.Když budete chtít vidět nějakou "tvrdou akci" koukněte se na nějaký film co natočil Rocco Siffredi nebo Robert Rosenberg ale né na tenhle film. ()

Reklama

2mig1 

všechny recenze uživatele

tak jasně, nebudu od erotickýho filmu očekávat převratnej děj, ale chci alespoň nějakej.. rádoby zápletka s jakýmsi hotelem doprovázená nesmyslnym plkáním naprosto o ničem je ubíjející.. prakticky jsem na konci každý druhý věty nevěděl, co bylo na jejím začátku.. co se týče erotiky, netvrdim, že nefunguje vůbec, scéna dvě dokážou v člověku nějaký to vzrušení vyvolat, ale vzápětí ho dokáže opět zadusit zmíněným šitplkáním... co se týče obsazení - pokud do erotickýho filmu obsadim sexsymbol 80. let, chlapa, po kterym toužil každej, koho chlapi zajímaj, tak ho sakra nějak pořádně využiju a nenechám ho svlíknout až v poslední scéně!! ale king zřejmě při natáčení smyslný orchideje vypnul mozkový závity...prsa nesympatický hlavní hrdinky to nevytrhnou, ani kdyby ze mě heterák mluvil... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Erotický thriller vysílaný na Nově v půlnočním čase. Narozdíl od kolegy Boogeymana si nemyslím, že by dnes (ani před třemi roky) Mickey Rourke ještě do role zapadl, ovšem tehdy to byl on, na kom stojí a padá atmosféra filmu. Scénář ani kamera nedovoluje dvojici Bisset / Otis projevit naplno ženskou touhu (absence jejich vzrušení je trestuhodná), takže nám zbývá jen německý pár v autě a Mickeyho mnohamluvné pohledy. Sentimenální vzpomínka na léta dospívání, film s nezajímavou zápletkou stavící jen na atmosféře a mrazivém erotickém dusnu (které ovšem zase rozbourává přehnaná snaha tvůrců "zkarnevalizovat" všechno, co se v Brazilíi kdy děje). ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Rourkův spin-off 9 1/2 TÝDNE, jenž je významný snad jen proto, že se při natáčení seznámil se svou budoucí ženou, modelkou Carré Otis, s kterou prožil mezi lety 92-98 bouřlivé manželství plné fetu, chlastu, nevěr a násilí. Jediný, kvůli čemu se na WILD ORCHID dá dívat, je jejich vzájemně jiskřivá chemie, jinak je to nehorázná sračka. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Film se dostal na titulní stránky novin ve chvíli, kdy se objevilo tvrzení, že soulože v něm nebyly hrané, nýbrž skutečné. Oba hlavní protagonisté však fámu popřeli. (aluna)

Reklama

Reklama