Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti v internátní škole sedí u ohně a poslouchají vyprávění svého ředitele o tom, jak do školy přiletěl jeho přítel Hoss s vesmírnou lodí a vzal malou skupinu dětí na výlet do vesmíru. Tato skupina z vesmíru viděla, jak zemi obklopil zelený oblak. Po návratu na zem děti zjišťují, že všichni ostatní obyvatelé zkameněli. V tuto chvíli začíná pro skupinu dětí, ředitele školy a jeho přítele Hosse dobrodružství objevování situace, kdy celá země patří jen jim. Například vysvobodí všechna zvířata ze ZOO. Děti mohou najednou samy řídit auta, ovládat bagr, postavit si svůj bazén. Vzhledem k nedostatku dospělých jsou na děti kladeny úkoly pro dospělé, což sebou přináší i jim nepoznané výhody a svobodu. Avšak zároveň také zjišťují, že nejen oni jsem jediní na zemi, kdo nezkameněli. Následně se vyvine kriminální zápletka a všem začne jít o život. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

cariada 

všechny recenze uživatele

No další z šílených filmů z Film +, ale tohle je tak šílené, že vás to nutí sledovat. Děti co si sami vymýšlí příběh, který píše jejich učitel a ten příběh se samozřejmě objevuje i v reálů a je to teda slátanina na entou, ale docela zábavná. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Film je určen jednoznačně pouze pro děti. Děj je neustále přerušován, takž je rozkouskovaný. Efekty slabé, děj nezáživný, takže jsem mu nevěnoval až takovou pozornost. Čert ví, zda jej vůbec řadit do kategorie SF. No, řekněme, že jo. V každém případě jsem jej do DB uložil. Celkové hodnocení je snad jasné a před naprosto hlubokým podprůměrem jej zachránil občasný vtípek. 1* Film+ 27052009 9105/9514 ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, který se však nasměroval na dětské publikum. Mohl z toho být celkem solidní horor. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama