Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před osmi měsíci byl při akci zvláštního komanda FBI, vedeného agentkou Williamsovou, těžce postřelen gangster Saša Petrosevič, který pracoval pro bosse Sonnyho Eckvalla. Po vyléčení postřelený muž skončil v nově otevřené supermoderní věznici Nový Alcatraz, kterou řídí cynický ředitel Warden, přezdívaný El Fuego. V den, kdy se má ve věznici konat poprava lupiče a vraha Lestera McKenny, přijíždějí šéf vězeňského úřadu Hubbard, soudkyně McPhersonová, která Lestera před sedmnácti lety odsoudila, a další úředníci. Sašu odvedou do popravčí místnosti, protože odsouzenec s ním chce mluvit. Jejich rozhovor je však přerušen výsadkem maskovaných parašutistů, kteří zlikvidují stráže a probijí se do věznice. Vede je Hubbardův zrádný asistent, sociopat Donny Johnson. Jejich dokonalý plán je narušen, když se vrtulník, který je měl dostat do bezpečí, zřítí a uvízne ve střeše nad sálem s celami. Donny se spojí s FBI. Potřebuje se dostat z věznice a hrozí, že bude zabíjet rukojmí, mezi nimiž jsou vysocí státní úředníci. Mezitím Saša likviduje jednoho člena komanda za druhým... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Testament 

všechny recenze uživatele

Vcelku koukatelný film se Stevenem Seagalem, i když vykrádající slavnější snímky (Matrix, Skála). Rušivě působí rádoby-drsná zloduška. Ovšem celý snímek podporuje drsná (ať již rapová, nebo rocková hudba) a Steven (nebo, že by dubler??) předvádí stále ještě hodně ze svého umu a střih samotný ještě není tak debilně "stroboskopický" jako v pozdějších snímcích. Na jedno skouknutí těch 90 minut uteče vcelku příjemně. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Všechny Seagalovky jsem vždy hodnotil jako "Béčkové" Akční snímky s velkým nadhledem a ani tentokrát to nebude jinak. Steven už stárne, rád si před natáčením pápne a dáchne, ale i přesto má Half Past Dead stále co po akční stránce nabídnout i když je pravda, že Steavenovi a jeho bojovým scénám se tu moc prostoru nedostává a mají tu hlavní slovo zbraně, bavil jsem se celkem dobře. 50% ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Na pokraji smrti se nachází kariéra Stevena Seagala. S tím bych souhlasil, ale tenhle film je náhodou dobrý akčňáček z vězení, ve kterém se střílí z nekonečných zásobníků a méně se kecá. A to je pro mě pozitivní zjištění. Dynamická akce téměř nepřetržitá. Tenhle film je na rozdíl od současných Seagalových opusů ještě na velké technické úrovni, a jako jeden z posledních se hrál v kinech. Film má také řadu originálních nápadů, je bez nudy a dost se divím, jak byl tady tenhle film strhán. Neprávem, protože já třeba taky Seagala nikdy nežral, přesto mě tenhle jeho film bavil. A byl to taky jeden z posledních filmů, který za něco stál. 80% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Po príšernosti PROFESIONÁL som na Stevena trochu zanevrel... a zrejme som urobil dobre. Pretože tu sa veľa kecia, ešte viac zmätene striela a všetko sa snaží byť turbo efektné. Nepriatelia od Števa síce krásne odlietavajú, ale videoklipové prevedenie sa k (zjavne priberajúcemu) Majstrovi vôbec nehodí... ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Doháním resty u chlapců tvrdé akční doby mýho dětství a u Stevena mi unikal vždy Half Past Dead. Zde se trochu Seagalovi musím smát, protože vyrovnávat se Stallonemu a JCVD se nemusí vždy vyplácet. Byl tu jeden Kriminál, jeden Příkaz k popravě a tím by to mělo asi končit. Dobře i Tango a Cash beru. Navíc přikořeňovat film drsnejma efektama a svěží disko muzárnou to už je težkej průseroextrémek!. Jinak už si můžeme pomalinku všímat kulatícího se hlavního hrdiny... Bohužel! 50% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (7)

  • Některé záběry z helikoptéry byly použity z vystřižených materiálů k filmu Skála (1996). (becki_tu)
  • Záběry parašutistů vyskakujících z letadla byly použity z filmu Navy SEALS (1990). (becki_tu)
  • Pri natáčani učil Steven Seagal (Sasha) Niu Peeples nejaké bojové úkroky. (Seag)

Reklama

Reklama