Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před osmi měsíci byl při akci zvláštního komanda FBI, vedeného agentkou Williamsovou, těžce postřelen gangster Saša Petrosevič, který pracoval pro bosse Sonnyho Eckvalla. Po vyléčení postřelený muž skončil v nově otevřené supermoderní věznici Nový Alcatraz, kterou řídí cynický ředitel Warden, přezdívaný El Fuego. V den, kdy se má ve věznici konat poprava lupiče a vraha Lestera McKenny, přijíždějí šéf vězeňského úřadu Hubbard, soudkyně McPhersonová, která Lestera před sedmnácti lety odsoudila, a další úředníci. Sašu odvedou do popravčí místnosti, protože odsouzenec s ním chce mluvit. Jejich rozhovor je však přerušen výsadkem maskovaných parašutistů, kteří zlikvidují stráže a probijí se do věznice. Vede je Hubbardův zrádný asistent, sociopat Donny Johnson. Jejich dokonalý plán je narušen, když se vrtulník, který je měl dostat do bezpečí, zřítí a uvízne ve střeše nad sálem s celami. Donny se spojí s FBI. Potřebuje se dostat z věznice a hrozí, že bude zabíjet rukojmí, mezi nimiž jsou vysocí státní úředníci. Mezitím Saša likviduje jednoho člena komanda za druhým... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Toto prvý z mnohých novodobých otrasných Seagalových filmov. Obezitu tu už nedokáže ututlať a aj keď jeho dablér sa snaží o život, tých pár kaskadérskych kúskov som Stevenovi neveril ani za mak. To že bol majster z formy dokazuje aj minimum súbojov. To, že nenastal žiaden fight s hlavnými záporakmi beriem ako výsmech divákom. Príbeh je otrasný seagalovský. Hneď na začiatku oklame detektor lží. Za čo vlastne dávam 3*. a) Pár krát som sa dobre schuti zasmial b) slušná bitka Ja Rula a Nie Peeples (áno Seagal tu moc nepredvedie a aj to čo predvedie vyzerá skôr ako náhodné plácanie rukami v ženskej bitke) c) áčkový look (nie ako jeho rumunské produkcie) d) celkom sympatické obsadenie (na pomery) PS: To,že niektoré scény sú odkúpené vystrihnuté scény z iných filmov krásne vystihuje Stevenovu kariéru, ktorá po tomto filme nastala. ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Jestli si tvůrci mysleli, že když natočí stominutový film, kam nastrkají hafo černochů, důchodce Seagala a jednu pěknou mrchu, tak budou mít zaručenou akční podívanou, tak se hrubě spletli. Příběh je tak strašný, že by ho za pitomost prohlásilo i pětileté dítě. Přiznávám, nemám rád rapování a v tomhle filmu je buď rapování nebo Seagal, občas oboje dohromady, což je smrtelná kombinace. Seagal opět ukázal, že Přepadení v Pacifiku už nepřekoná a bude pořád točit donekonečna tokové sra***. ()

Reklama

Ender66 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo naozaj katastrofalne zlééééééé. Režisér je úplne šialený "spomalenozáberový" onanista, dialógy sú tak trápne, že lepšie by som napísal po trojdňovej "pařbe" a Ja Rule ešte aj pri takom zlom hercovi ako je Seagal vyzerá ako keby sa zúčastňoval workshopu o hraní vrámci protidrogovej odvykacej kúry. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tak tady si to pan Seagal opět se svou kariérou pěkně pohnojil. Vypadá jako tlusté vyžrané ... a celý film mi doslova zkazil. Mám ho rád, i jeho staré filmy se mi líbí, ale proč nevypadá alespoň jako v Lovci policajtů? Mám smělou domněnku - nebyla tahle ptákovina točená už v roce 2000, tedy před Lovcem? Na konci filmu je totiž MM, ne MMII. Nebo jsem jen špatně vidět? Kdo vite, kdy to vlastně bylo natočeno? Jo - proč dvě hvězdičky? Protože jsem se docela bavil (ale na účet filmařů, a na DVD v anglině to zas není tak strašné). ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Mě film nějak neoslovil, uzavřený prostor v nově otevřené věznici Alcatras. Chvílema mi film přišel jako komedie vyvolaný trapnými vězni. Seagalovo pojetí do role se moc tentokrát nepovedlo. Přesto má film dost ace a slušné souboje a celkem někdy i tu nepředvídatelnost. Ale jedná se pouze o průměr. 50% = *** ()

Galerie (71)

Zajímavosti (7)

  • Pri natáčani učil Steven Seagal (Sasha) Niu Peeples nejaké bojové úkroky. (Seag)
  • Záběry parašutistů vyskakujících z letadla byly použity z filmu Navy SEALS (1990). (becki_tu)
  • Některé záběry z helikoptéry byly použity z vystřižených materiálů k filmu Skála (1996). (becki_tu)

Reklama

Reklama