Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Imunolog Steven Seagal se snaží najít protilátku proti nebezpečnému viru, který do vzduchu úmyslně vypustila militantní skupina v čele s Patriotem. Musí to být co nejrychleji, neboť v důsledku biologické katastrofy umírají stovky lidí… (TV Prima)

Recenze (248)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Ekologicky výchovný a akčně takřka nulový Seagal, to nemůže dopadnout dobře, mám pravdu? Mám pravdu, všichni jste to viděli...nebo pokusíte uvidět, jestli vás neodradí ta vysoká hodnocení okolo...pokud vám bude stačit dobrá hudba a zajímavý trik s vinnou sklenkou, přežijete ve zdraví... ()

Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Některé filmy opravdu nechápu. Proč vzít do hlavní role Seagala, když tam prakticky žádný boj není. Proč propagovat film za akční, když je (či spíše se snaží být) o ekologické hrozbě. A vůbec netuším, proč někdo investuje peníze do scénáře, který nemá pořádný příběh, postavy, ani kvalitní dialogy. Některé filmy prostě opravdu nechápu... ()

Matty odpad!

všechny recenze uživatele

Bravo, Stevene! V nejnudnější akci všech dob se nepodaří hrát každému. Zajímavé komentáře: Lateef, 902 10, sniper18, Krčma, Kokos, Maverick ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby Celosvetovo $1,393,473║ Značný úpadok je cítiť v tomto projekte u Seagalovej kariére bijca, už to nemá fakt takú štavu ako jeho predošlé projekty točené v 90.rokoch, citeľne natočené bez chuti. /20%/ ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, Stevene co si to zase spáchal? To je horší než vražda prezidenta a nebo tvé oblíbené hraní s malými dětmi. Že se nestydíš!! ()

Anthony odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorším filmů, co jsem kdy viděl. Vzít ho ale na Silvestra a dělat si z něj srandu, na to je ideální. Když pak v závěru "poeticky" padají na město okvětní lístky, válel jsem se po zemi. Tak a teď jsem udělal spoiler, a je mi to u pr.., protože jestli se na to budete dívat a brát to vážně, tak vás mám tamtéž. ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečná záležitost pro našince. Nudné, nenápadité a naprosto na nic, nijak a o ničem. Seagal karikaturou sebe sama a akční scény, u kterých si budete klepat na čelo. K tomu "poučná" ekologická linka , která dá vskutku zabrat vašemu žaludku. Nehorázná záležitost, která je bohužel tak špatná, že není ani nechtěně směšná. ()

Superpero odpad!

všechny recenze uživatele

Rve mi to srdce ale nemůžu jinak. Sice je Steve můj druhej nejoblíbenější herec ale tohle je fakt sračka. Nezachrání to ani geniální probodnutí hlavy skleničkou. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Máš iba silné reči, ale pritom si obyčajný hajzel.“ Patriota môžeme s odstupom rokov hodnotiť ako zlomový film, po ktorom to šlo so Seagalom dole vodou (česť výnimkám: Lovec policajtov, Machete). Týmto béčkom (neveľmi šťastne) uzavrel svoju ekologickú trilógiu, odpálenú v r. 1994 svojím režijným debutom Aljaška v plameňoch, po ktorej nasledoval útrpný Tajný agent. Aj keď je to neuveriteľné, Patriot je taký zlý film, že Aljaška v plameňoch v porovnaní s ním pôsobí ako Tanec s vlkmi. Ťažko povedať, či mi viac prekážal slabý rozpočet (nechce sa mi veriť, že to stálo takmer 25 miliónov, vôbec to na snímke nie je vidieť, 25 miliónov síce nie je nejako extra veľa, ale na akčnú seagalovku z polovice 90. rokov to bolo slušné), minimum (a zle nakrútenej) akcie, málo hlášok („Teraz si ma naštval.“), nechutné krvavé scény, smiešny bacuľatý hlavný zlosyn s imidžom rybára, ktorý v piatok šiel na ryby, dobre sa tam ožral a v nedeľu navečer ste ho mohli stretnúť, ako z posledných síl bicykuje domov zo strany na stranu. Situáciu nevylepšujú (skôr naopak) ani jeho jeho drsní posluhovači alias 50-roční plešivejúci chlapi s ledva-ledva dokončenou základkou a v o tri čísla menších maskáčoch. Ďalšími mínusmi sú: neskúsená réžia takmer debutujúceho  kameramana (!!!) Deana Semlera (ktorý ešte v rovnakom roku natočil druhé akčné béčko, Ohňovú búrku s Howiem Longom, a následne sa pokorne vrátil ku kameramanskej práci). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zajima vas jak poznate spatnej film? Staci aby byl v hlavni roli uvedenej Seagal a je to jasny. Jenze tohle je jeste horsi nez Seagalovo bezny filmy kde se aspon obcas najde neco zajimavyho. Nez prijde prvni a vlastne skoro jedina prestrelka a "bitka" tak cekate asi hodinu, kdy se nehorazne nudite pri sledovani Seagala, kterej vypousti jedno moudro za druhym, pokousi se o solidni herectvi a bohuzel jediny co se mu dari je, ze vypada jako kdyby mel zacpu. Pribeh lehce predvidatelnej se spoustou dementnich dialogu a hlavni zaporak tlustsi nez Seagal. Nejvic me pobavil komentar v jednom casopisu: "Seagal ve sviznem a remeslne brilantnim snimku". Seagal by se nemel pokouset o nic jineho nez o sve klasicke akcni filmy na ktery se da aspon jakz takz koukat. Ta 1* je za solidni hudbu a za to, ze Seagal natocil i horsi filmy, i kdyz se tomu da tezko verit, ze neco horsiho muze bejt. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Slaboučký film absolutně bez žádného nápadu a se stokrát ohraným tématem, viz smrtící epidemie, které tu bylo zfilmováno předtím už mnohokrát lépe...Steve Seagal stárne a na jeho filmech to je prostě znát, nejenže spolehlivě otráví diváky, kteří si nepotrpí na jeho gymnastické hrátky, ale kupodivu zklame i jeho příznivce. Už to prostě není ono..Co chce točit s přibývajícími léty, kdy už dnes vypadá a působí opravdu směšným dojmem, a to i jako otec a navíc ještě Dr.? Stále nějaké podřadné béčkové akční hrdiny? Myslím si, že mu už ani nejde o nějaké ty peníze, hlavně nezahálet. Kdyby netočil vůbec, udělal by možná daleko lépe, protože si myslím, že jednou pro něj stejně role už nebudou, je to příliš vyhraněný herec, kterého třeba v komedii nikdy neuvidíme:-) Ostatně, komediálním dojmem ve svých posledních filmech opravdu působí... Film samotný je opravdu po všech stránkách špatný, akčních bitek je tu pomálu, napínavé scény (tedy když už nějaké jsou) působí opravdu velmi směšně stejně tak jako často nesmyslné a toporné dialogy..Nakonec bych se zmínil ještě i o kameramanu a režisérovi Deanu Semlerovi, který zde jen potvrdil, že jako režisér rozhodně není muž na svém místě. Trapný, nudný a zcela nepovedený film jen pro otrlé, takže záleží jen a jen na vás.. ()

movie odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprosto hrozný.A Seagal je v roli doktora naprosto příšerný - horší už to ani být nemůže. Tohle je prostě špatnej vtip, navíc režírovanej uznávaným kameramanem ... Nechápu ? ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Od malička jsem se rád motal mezi zkumavkami, jehlami a mrtvolami, takže když jsem se pak v patnácti rozhodoval co dál, doktořina byla pro mě jasná volba, jakoby říkala tvář Wesleyho McClarena. Cha chá, vtip roku. Já nevím, proč se proboha Seagal upíše takovýmu blábolu! On je tu od toho, aby mlátil, kopal a řezal uječený a drzý smrady a né se šťoural v baňkách! Jedna hvězdička za to, že i v té největší pitomosti má Steven pěkný ohoz (sluší mu prakticky cokoliv) a za jeho typické pohyby (chůze, uchopování předmětů), které jsou pro něj charakteristické...toť vše! ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Seagal představuje své strhující herecké umění, kterým jasně dokazuje, že s jedním výrazem se dá vyjádřit jakákoli emoce. SS se prostě tváří naprosto stejně ať už má orgasmus nebo těžkej průjem. Buď prodělal jako mimčo fatální mrtvici nebo se vzhlédl v Zoolanderovi a jednou nás všechny odzbrojí druhým pohledem zvaným MAGNUM a všichni z něj vytečeme. Zatím ale stále jede jen ten jeden pohled. Nevadí tady jde přece o akci a ta teda je...je totiž tak drsná, že jí z filmu radši skoro všechnu vystříhali a děj je vlastně o ekologické hrozbě. Takže pokud to dobře chápu - Ekologie-recyklace-ODPAD !!! ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Snad nikdy jsem se u akčního filmu takhle nenudil! Seagalovi v tý době začal solidně docházet dech a tenhle "majstrštyk" byl tim nejlepším příkladem. Kdyby byl Seagal trochu chytrej, natočil by radši Nemilosrdnou spravedlnost 2. ()

Reklama

Reklama