Reklama

Reklama

Felix in Hollywood

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1923

Režie:

Otto Messmer

Recenze (5)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Neohúrilo, ale ani nesklamalo. Síce sa jedná o jednu z prvých animovaných postavičiek, ktoré majú nejaký charakter, ale z ranej animovanej tvorby som videl omnoho lepšie dielka. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

52. diel seriálu Felix the Cat - kocúr Felix tu vystupuje všelikako (ako človek, ako taška či ako vychádzková palica), len nie ako kocúr. Velmi nenadchnú an štúdiá v Hollywoode. 50% ()

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Kocour Felix, rozpohybovaný komix od Pata Sullivana, také podlehl Hollywoodské horečce a touží se stát součástí onoho Babylonu. Zaprodal svou duši a nakonec se mu to podařilo a stal se, skrze zabití komára, hollywoodskou superstar, slyšel jsem, že prý ale neměl dobrý hlas a tak ho zničil nově nastupující zvukový film. Tady sledujeme jeho nadšené začátky. A jak to s ním asi skončí? Myslím, že podobně jako hrdinové ve filmu Babylon (2023), záleží na tom jestli prozře dřív, než ho stačí zežvýkat filmová mašinérie. Snažím se nakoukávat začátky animované tvorby a netušil jsem, že tento kraťas mě až tolik připomene mnohem delší nejnovější film Damiena Chazelle. ()

Reklama

Reklama