Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co se stane, když se snažíte prorazit hlavou zeď? V komedii o tvrdé hře tvrdých hlav a střetu kultur s odlišnými životními styly se na tento problém Mr. Baseball dívá s humorem. Tom Selleck hraje Jacka Elliota, rebelantského hráče hlavní baseballové ligy se smyslem pro legraci. Svou upadající kariéru se snaží oživit vstupem do japonského baseballového týmu, kde však nachází soupeře v Uchiyamovi, škrobeném manažerovi týmu, kterého skvěle ztvárnil Ken Takakura (Černý déšť). (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (3)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Namachrovaný stárnoucí "Major League" hráč získává své jediné angažmá v Japonsku, kde všem dává okázale najevo svou nelibost, despekt a minimální vůli se snažit či zapadnout. Až po změně sebestředného přístupu, tvrdém tréninku a zamilování se, zkrátka "dospění", se mu (a zároveň týmu) začne dařit. Konvenční sportovní komedie zapracovává snad všechna myslitelná klišé žánru, k dobru samozřejmě ještě přidává národnostní nedorozumění a stereotypy. Nedokáže však přitlačit a vybudit dojem, že o něco jde, což se nejvíce projeví v matném, nedramatickém závěrečném zápase, přitom rivalském a o rekord. Sympaťák Tom Selleck se v sedmačtyřiceti minul se svým trucujícím hrdinou o dekádu. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

na to ze je to od vynikajuceho (hlavne) scenaristu Garyho Rossa (zboznujem jeho skoro rozpravky dave, pleasentville a seabuscuit) je to az prilis obycajny a nijako extra vtipny film vezuci sa na popularite filmov z baseballoveho prostredia (hlavne popularite major league s charlie sheenom) a pribehu v style "fish out of the water" kde je clovek hodeny do prostredia v ktorom sa nevyzna a ktore je uplne cudzie, ale vdaka selleckovej charizme a vynikajucim scenam zo zapasov sa to oplati vidiet... ()

Reklama

Galerie (27)

Reklama

Reklama