Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim a Frank jsou bratři, kteří spáchají loupež, aby měli peníze na operaci, která zachrání jejich matce život. Když jim policie zatarasí cestu, ukradnou sanitku. Během svého úniku ale zjistí, že vzadu v sanitce je mladá medička s umírajícím pacientem. Bratři tak stojí před nelehkým dilema – zachránit vlastní matku nebo člověka v přímém ohrožení života. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Joll 

všechny recenze uživatele

Haldy stupidního chování, nedotaženosti, které si všimne i úplný trouba... Přesto však film má slušný tah na branku a nepustí a hlavně je to za minimum peněz a z žánru jenž u nás úplně vymizel. Takže když to jde jinde, proč to nejde u nás? Asi proto, že to není hořká komedie, nebo drama, nebo pohádka...... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný dánský film, který sice není nikterak výjimečný, ale určitě dokáže nenáročného diváka pobavit. Dva bratři jsou pěkní packalové, ale alespoň jeden má srdce na správném místě. Jejich zbabraná loupež a následný úprk v sanitce určitě stojí za shlédnutí. Sice se zde dá nalézt spousta hloupých pasáží a ani herecké výkony nepatří mezi špičku, ale jak už jsem poznamenal, já se docela nasmál a to je hlavní. Film naštěstí netrvá dlouho a tak to celé příjemně rychle uteklo. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí Ambulance od Míši Baye jsem byl velmi zvědav na dánský originál, ale musím říct, že takhle zklamán jsem už dlouho nebyl. Nečekal jsem, že by snad někdo Baye přebil co se akčnosti týče, to nejde ani v rámci USA natož Evropy, ale že se bude konat takové nudné nicnedění toho bych se od Dánů nenadál. Když už nic, tak Dánové bývají mistři ve vyrkslení postav a jejich vztahů, ale i to je tady naprosto a totálně odfláklé. Musím uznat, že Bay z Ambulance udělal úplně jiný film, který se dá sledovat zejména, pokud Ti nevadí šílená kamera, ale tohle, to je uplná zbytečnost. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si určitě budu dlouho pamatovat. Né kvůli akci a hercům, ale převážně kvůli tomu, že nedokážu uvěřit, že se Martinovi Barnewitzovi podařilo splácat tak stupidní nesmysl, který snad psal, když byl opilý. Opravdu tleskám, že má odvahu přinést do světové kinematografie. Nebudu sv*ně a dám alespon jednu za snahu. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Ničím výjimečný film, který bych čekal tak okolo desáté dopolední na Nově mezi Stefanie a Lenssenem. Ústřední dvojka je taková nemastná neslaná a nezachrání to ani celkem sympatická sestřička. No a scénář vypadá jak kdyby vypadl z hlavy chorýmu scénaristovi německejch krimi-sériálů. A na závěr vzkaz pro pány z DVD Edice: Je sice moc hezký že si můžu film přehrát z DVD v originálním znění, ale bez titulků to jaksi není ono! Ale to by bylo asi moc práce, že??? ()

Galerie (10)

Související novinky

Ambulance Michaela Baye nabírá obsazení

Ambulance Michaela Baye nabírá obsazení

12.12.2020

Je už téměř jisté, že po netflixovském 6 underground: Tajné operace bude dalším režijním počinem mistra přestřelené akce Michaela Baye thriller pro studio Universal s názvem Ambulance. Před časem… (více)

Reklama

Reklama