Reklama

Reklama

Výběr obsahuje 16 videoklipů + 6 bonusových videoklipů + 3 písně v live verzích z let 1988 až 2003, tedy z období, kdy kapela R.E.M. opustila alternativní rockovou scénu a zejména díky albům Out of Time z roku 1991 a Automatic for the People z roku 1992 se stala jednou ze současných nejpopulárnějších amerických pop-rockových skupin. Nechybí jak novější hity All the Way to Reno a Imitation of Life z alba Reveal (2001), tak "klasika" Losing My Religion nebo Man on the Moon ze zmíněných vrcholných alb Michaela Stipea a spol. (no2)

(více)

Recenze (5)

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšika R. E. M. proste povinnosť. Myslím, že to bolo prvé DVD s kvalitou zvuku 5.1. Paráda. Trochu mi tam chýba napr. Shiny Happy People, to bol proste hit, ale tak keďže väčšia časť kapely túto pesničku nemá rada, tak ju asi preto na tento výber nedali. Fajn bonusy. Aj keď podľa mňa bol ten výber dosť osekaný. Dať tam z albumu Monster iba jednu pesničku, keď to bol podľa mňa spolu s Automatic for the people a Out of Time najlepší album, čo urobili, tak to je trochu pritiahnuté za vlasy. Za tú dobu mali neskutočné množstvo hitov. Byť po mojom, tak je to 2 DVD a nie je tam 16 videoklipov ale aspoň 30. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

hodnotit ? .. také mě během let štvala jejich občasná kolísavá forma .. a některé jejich skladby dokonce vůbec nemusím .. jenže i naopak .. spousta jejich věcí mě přivádí do naprostého transu a nadšení .. a to si jako mám dovolit jim sebrat * ? .. na to nemám … ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Fandové R.E.M. tuhle kompilaci určitě ocení více, než my ostatní, kteří si kapelu pustíme akorát tak v rádiu. Nestranně ale říkám, že je to hodně kvalitní záležitost. ()

no2 

všechny recenze uživatele

8/10 - Bod mínus za to, že chybí videoklip Shiny Happy People - nezařadit jej na "The Best of..." je chyba! (Tato vynikající skladba pochází ze snad nejslavnějšího CD skupiny Out of Time z roku 1991.) A druhý bod mínus za to, že kvalita hudby R.E.M. měla v průběhu let poněkud klesající tendenci... PS: Pro ty, kdo nechápou, proč dávám o hvězdičku méně: 1) Pokud Stipe nemá rád Shiny Happy People, tak neměla být ani na Out of Time. Naštěstí tam je a spolu s Losing My Religion a Near Wild Heaven patří k nejlepším skladbám na albu, 2) Green, Out of Time a Automatic for the People byla silná albová trojice, následovníci (Monster, New Adventures in Hi-Fi, Up a Reveal) nebyli špatní, ale síly alb z let 1988 - 1992 nedosahují. Za tyto dva body tedy jedna hvězdička mínus. ()

Reklama

Reklama