Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V břitce komediálním pohledu na ztrátu nevinnosti ztvárnil Peter Sellers roli Henryho Orienta, zchátralého koncertního pianisty, který málem zešílí, když se do něj bláznivě zamilují dvě školačky. Britský komik Peter Sellers zde nasazuje americký přízvuk a objevuje se v roli značně egocentrického a přehnaně zamilovaného avantgardního koncertního pianisty Henryho Orienta. Zatímco Henryho aktivní libido jej vysílá, aby se zmocnil vdané paničky Pauly Prentissové, dvojice čtrnáctiletých školaček Val (Tippy Walker) a Gil (Merrie Spaeth) jej platonicky zbožňují a zběsile jej pronásledují po celém New Yorku. Přehnaná fantazie dívek, která se projevuje například tak, že si své honičky za Henrym také zaznamenávají do svých deníčků, vede k tomu, že si Valina promiskuitní matka (Angela Lansbury) začíná myslet, že snad její dcera s Henrym "něco má". Svět Henryho Orienta byl později na Broadwayi adaptován jako muzikál Henry, sladký Henry (Henry, Sweet Henry). (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Oskar

Oskar (hodnocení, recenze)

...pointa je, že je to natolik slabý film, že je to jedno. ;-)

bloom

bloom (hodnocení, recenze)

Musím zaklepat, ale Zdeněk Mahdal ještě nedaboval pro MGM žádný film. Jo, určitě to bude produkce studia Bär, ale pravdou je, že ne úplně všechny jsou tam tak špatně dabované. Spoustu věcí odflákli až mě naštvali (Žlutovous, Pes Baskervilský...), na druhou stranu u Wilderova Bytu se mi jejich dabing líbí o dost víc než ČT. Navíc do svého nového dabingu filmu Nebožtíci přejí lásce se jim podařilo dostat dvojici z původní verze Vladimír Brabec - Hana Maciuchová. Ale uvidíme, počkáme si do středy.

dopitak

dopitak (hodnocení, recenze)

nedělal bych si vůbec žádné naděje téměř určitě to bude zase dabing studia Bear v čele s Liborem Teršem, který si kromě uvaděče střihne i čtyři pět dalších miništěků a jednu důležitěší postavu celou :-( ale na to dlabu, já to stejně dám anglicky s anglickými titulky a tu češtinu k tomu nahraju spíš pro rodinu a známé a tak :-)))

Oskar

Oskar (hodnocení, recenze)

bloom: Jen aby to zase nebyl Pavel Soukup nebo nedejbože Zdeněk Mahdal... :/

dopitak

dopitak (hodnocení, recenze)

Dá-li Pámbu, budu mít tenhle film brzy jako "trial" (dual + čeština) ve své filmotéce, premiéra na MGM 10. 12. 2008 ve 22.25!

Reklama

Reklama