Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dennis Quaid a Rene Russo se dokonale hodí pro tuto neodolatelnou komedii o svobodných rodičích, kteří se vezmou jenom proto, aby neočekávaně narazili na bandu domácích vandalů – na vlastní děti! Admirál Frank Beardsley (Quaid), vdovec s osmi dětmi drží kormidlo své rodiny pevně v rukou. Frankův spořádaný život však změní kurs poté, co si z náhlého podnětu vezme dávnou lásku ze školních let Helen (Russo), volnomyšlenkářskou módní návrhářku s deseti dětmi. Pro diametrálně odlišné rodiny Franka a Helen je to souboj na první pohled. Děti proto přijmou společný plán – budou manželství sabotovat! Následuje děj, v němž žádné finty nejsou předem vyloučeny – domácí otevřený boj, který přináší komické momenty otřásající celým domem... a několik překvapení, která zahřejí u srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako by si tvorcovia mysleli, že keď tam dajú 18 detí tak vznikne z toho obr komédia. Nevznikla, hoci dospelí herci sú fakt sympatickí. ústredná dvojica Quaid-Russo si fakt sadla. Avšak deti sa pri tom počte doslova strácajú pred očami, sú nevýrazné. Väčšina z nich sa herecky doteraz nikam neposunula. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Nakonec si mě to získalo alespoň na 30%. Zasmál jsem se nakonec docela hodně (holt jsem se zavčas smířil s tím, že to bude totální zvratek), protože Qúaid s Russo jsou snesitelnější než Steve Martin a spol. ve Dvanácti do tuctu, digitální maják je "nemodolatelný" a děti při svém řádění skouzávají tím správným způsobem do anarchie. Bitky stojí za to, stejně tak i kamerové jízdy přes stoly se snídaní, kdy vedle dětí žere prase (!). Bezmála dekadentní humor a neuvěřitelně vtipné romantické scény (šišlající klučík drží za ruku svýho novýho sourozence a smutně vypustí "My uš nebudeme bláškové?", digitální maják apod.) dělají z téhle fašírky svým způsobem neodolatelnou radost pro cynického nepřítele bezpohlavních rodinných fašírek. ()

Reklama

waska 

všechny recenze uživatele

Škoda, že zůstalo jen u romantické, bohužel ale nijak originální a dost průhledné komedie. Ne, že by se na to nedalo dívat, to zase jó a se svojí drahou polovičkou to bylo určitě ještě lepší, ale některé "psí kousky" mi přišly hodně přitažené za vlasy, někdy trapné a někdy to vypadalo, že režisér už neví co by, tak tam střihnul zmatený nákup v obchoďáku. Aspoň, že se povedl casting. ()

majklfly 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem neodolatelná rodinka. On můž svých zásad, ona citlivá a vnímavá strážkyně majáku. Ovšem to je jen kůra celého plodu. Pod ní se skrývá tuším 18dětí, se kterýma sa nikdo nenudí. Situace střídá situaci, hláška hlášku. Je to jako správně ušitý oblek, který nikde nechybí ale ani nikde nevyčuhuje. A hodí se přesně tam, kde je. Tuhle rodinku si prostě zamilujete... ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

"Moje žena si přála mít velkou rodinu a je to pro mě ta nejpřirozenější věc na světě." - nevím sice co říká v originálu, ale z takových křesťansko-demokratických keců se mi vždycky dělá špatně. Celý je to nevtipný s humorem pro tříleté děti a s romantickou zápletkou level "ovladač od televizoru křečovitě oběma spocenýma rukama držíc skoro hluchoslepá plačící důchodkyně Drahomíra - 87 let, domov důchodců Zlatá brána, pokoj 4, přízemí". Scénář mnohem horší než originál z šedesátých let, který jinak sám o sobě žádný terno taky nebyl. ()

Galerie (194)

Zajímavosti (5)

  • Role Miki Ishikawy byla původně napásana pro chlapce, ale kvůli ní byla změněna na dívku. (HappySmile)
  • Nicholas Roget-King (Aldo) se původně ucházel o roli Ethana. Také Slade Pearce (Mick) původně usiloval o jinou roli, než kterou získal. (HappySmile)
  • Kapela hrající na párty je křesťanská alternativní rocková skupina Hawk Nelson. (HappySmile)

Reklama

Reklama