Reklama

Reklama

Michael Jackson's Private Home Movies

(TV film)
všechny plakáty
USA, 2003, 120 min

Hrají:

Michael Jackson, Marlon Jackson (a.z.), Jackie Jackson (a.z.), Tito Jackson (a.z.)

Obsahy(1)

Již název odhaluje, že se společně s Michaelem Jacksonem podíváme na velké množství jeho vlastních domácích videí. Jde u nich především o komentáře a zážitky samotného Jacksona při opětovném sledování. Snímek se nebojí ukázat komentáře mimo záznam: „I hate tour!", ale naprosto respektuje přání nezveřejnit tváře jeho dětí. V časové souslednosti se dovíme o těžkých začátcích v Jackson 5, životě s osmi sourozenci, rodině, kariéře, diskografii a především videoklipech. Snímek není o slávě jednoho člověka ani o počtu jeho plastických operací, nýbrž vzpomínkou neobyčejného člověka na vlastní minulost prostřednictvím domácích videí. Snímek byl vytvořen komerční televizí, proto je často rušen pauzami a upoutávkami. (Duckinka)

(více)

Recenze (3)

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Takýto bol Michael Jackson, nie taký, akého ho vykresľujú média. Čistý Peter Pan. Michael bol veľké dieťa, ktoré sa s ostatnými deťmi hral na skrývačku, hľadal veľkonočné vajíčka, zúčastňoval sa bitiek s balónmi naplnenými vodou. A Macaulay Culkin bol nezbedník, čo pri hrách podvádzal a hral sa so zápalkami a Michael na to "no, I'm scared". Viac informácií o tom, aký bol Michael, odporúčam vypočuť si jeho Oxfordskú prednášku. ()

Iroquaise 

všechny recenze uživatele

je to jako číst něčí deník...dozvíte se spoustu zajímavých, intimních věcí...pak to místy začne trochu drhnout, řídnout, kýčovatět, chybí tomu kritickej odstup...ale k pochopení osobnosti MJ je to jedna z opravdu zásadních věcí...pro fanoušky nutnost, pro ostatní myslim pořád zajímavá portrétní mozaika...osobně jsem to měl v rámci nějaký sinusoidy...byly tam místa, kde mi byl Jackson velice sympatickej svojí prostotou ( samosebou že její stinný důsledky není vidět - od toho je tu třeba "Living with Michael Jackson"), na druhou stranu mě ty zaláskovaný promluvy začínaly postupem času docela solidně lézt krkem...nejvíc jsem se rozsvítil u scény s Dianou, která mu v nestřežený okamžik sdělila, že Dirty Diana je její oblíbená píseň...a tak se ptám: chtěla ho princezna válcovat ?....fórek možná trapnej, ale plně vyjadřuje muj pocit z Jacksona a tohole dokumentu...na to, jak je jeho tvorba v určitejch polohách prosycená sexualitou, tak v soukromí podobné atributy zcela absentují....byť třeba i ve formě narážky...všichni jsou "nice", "sweet" and "lovely"...a Michael by chtěl být "bad"... ()

Reklama

Reklama