Reklama

Reklama

Pach krve 5: Krvavý masakr

  • USA Wrong Turn 5: Bloodlines (více)
Ukázka z filmu 4

Skupina studentů se vydala do městečka Fairlake na slavný halloweenský hudební festival. Cestou je ale přepadla skupina kanibalů, kteří dostali chuť na krvavou hostinu... Pětice studentů – Billy, Cuz, Lita, Gus a Julian – vyráží o Halloweenu na hudební festival ve Fairlake v Západní Virginii. Ve městě vrcholí přípravy na festival a celou akci sleduje televize. Televizní reportérka Kaleen si jde zaběhat, ale je přepadena a ubodána trojicí kanibalských zabijáků, které vede sériový vrah Maynard. Pětice studentů pokračuje autem na festival a cestou omylem srazí po silnici jdoucího Maynarda. Ten na ně zaútočí nožem. Mladíci začnou Maynarda kopat, když vtom na místo přijede šerifka Carterová, která zatkne Maynarda i Billyho, který vezme vinu na sebe. Ostatní studenti odjíždějí do motelu. Vše sledovala trojice kanibalů, kteří po odjezdu šerifky zabijí jejího zástupce...
Na policejní stanici se Maynard a Billy ocitnou za mřížemi spolu s místním opilcem Mosem. Maynard začne všem vyhrožovat, že pokud se nedostane na svobodu, jeho kanibalové všechny vyvraždí. Šerifka však zjistí, že se jedná o neodsouzeného sériového vraha, a hodlá čekat na příjezd policejní eskorty druhý den ráno. Kanibalové ale mezitím odpojí město od telefonního signálu a elektřiny... (TV Prima)

(více)

Videa (10)

Ukázka z filmu 4

Recenze (248)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Doug "Pinhead" Bradley je jednou z mála věcí, která trošku povytahuje tuhle bezduchou řezničinu o kousek výš. Oproti čtyřce ubylo logických lapsů ( ty tam ale byly zábavné:) a přibylo sekání, kuchání a jiných skopičin, to by se dalo taky považovat za jistý druh zábavy a originalita a jistý humorný prvek ( jaxetoveme samosebou:) vraždám nechyběly, ale je to prostě jen o tomhle a vlastně furt dokola. Jinak série Wrong Turn nikam nesměřuje, svůj cíl už dávno našla ... teď by bylo třeba se z té prdele zase vyhrabat. ()

lioncel

všechny recenze uživatele

Klasická eliminace nadbytečného počtu nepříliš inteligentních studentů v poměrně povedené ´komedii´ /já se tedy místy bavil/ odehrávající se kdesi v zapadákově při nějakém hudebním festivalu, který vyčistil téměř dokonale celé městečko od všech jeho obyvatel tak, že zůstali pouze někteří přespolní určení na porážku, dále čtyři sympatičtí domorodí vykonavatelé a to vše samozřejmě za aktivní účasti místního policejního sboru, kterému velí odhodlaný sheriff - Angela .. výborný je krom některých delikátních porcovacích scének především samotný závěr, nejen, že je velké plus, že už je konečně té stupidnosti konec .. stojí tu ještě určitě za připomínku hlavně ta skvělá a moc povedená finální scéna se slečnou - jedinou přeživší - se stopařkou Litou /ta nemá chybu!/ … ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Pach krvi" (2003) - lacná vykrádačka horrorových klasík "Texaský masaker motorovou pilou" a "Hory majú oči" - dve hviezdy. "Pach krve 2: Cesta nikam" (2007) - Henry Rollins v slasher reality show - dve hviezdy. "Pach krvi 3" (2009) - krvavá konfrontácia väzňov na úteku s degenerovaným vraždiacim kanibalom Three Fingerom - dve hviezdy. "Pach krvi 4: Krvavý počiatok" (2011) - total fuck off prequel. Strašná sračka. Jedna hviezdička, skoro odpad! "Pach krvi 5: Krvavý masaker" (2012) - úplne zbytočné pokračovanie - dve slabé hviezdičky. ** ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela milý film o plešárdovi a jeho třech retardovaných a zdeformovaných synech, kteří nadeše milují krev a zabíjení, a to už po páté. A protože se objevujeme v horroru, nebo alespoň v pokusu o něj, tak se veškeré kladné postavy chovají jako superdebilové. Všem kraluje půvabná, leč úplně blbá šerifka. Jediné, za co se snad tvůrci dají pochválit je obrovská orginalita ve způsobech usmrcování hloupých vysokoškoláků, šerifky a místního opilce. Jistě musejí být naprostí magoři a sexuální devianti, aby něco takového vůbec vymysleli. Chválit už nelze za samotné ztvárnění těchto úmrtí. Pan režisér zřejmě neviděl nikdy v reálném životě usmrcování lidí a cucá si vše z prstu. Od horroru se tato série odklonila samozřejmě hned v první dílu. Špatná zatáčka 5: Vedení krve však opět kráčí v minimálně stejně vtipných stopách. Kdo žádá zábavu, bude spokojen. Těch procent napravo si vůbec nevšímejte, to je kec. Já to vidím alespoň na 50 % a vzhledem k podcenění filmu mu mírně přidám. 3* ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Když k nám v roce 2004 přišel do kin Wrong Turn, byl jsem nadšený jaký humusácký skvost dokáže běhat po rozlehlých lesích ameriky. Nečekaně (kupodivu) se z toho stala celkem rozsáhlá sága, kdy to mělo průměrné díly (2), podprůměrné (3), stejně vynikající jako jednička (4) a potom sračkoidní, kam spadla tato 5tka! Čekal sem po restartu ve čtyřce solidní vyvražďovačky a luxusní nářez! Místo toho sem dostal plitkou sračku v podobě studiového města a třech stupidních kriplů, kteří si na něco hrajou. Teď mě napádá, že to byl nejspíš scénárista, režisér a šéf produkčního studia - na tu "moudrost" opravdu tahle trojka zapadá. Burani! 0% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Většina filmu se natáčela v UFO Film & Television Studios v Dolna Malina, vesnici u Sofie v Bulharsku. Natáčelo se 19 dní. (LUKICKK)
  • Když je skupinka studentů v pokoji motelu a chystají se jít na Mountain Man Festival, Julian (Oliver Hoare) říká, že jeden lístek stojí 90 amerických dolarů, tudíž dohromady 260 dolarů, což je špatně. Správná částka je 360 dolarů. (Mrs.Blue)
  • Jedná se o druhý hororový film, ve kterém hraje Doug Bradley a má podtitul "Bloodline". Tím prvním byl Hellraiser IV: Bloodline (1996), v českém názvu Hellraiser 4: Pekelný jezdec (1996). (hladass)

Reklama

Reklama