Reklama

Reklama

Pach krve 5: Krvavý masakr

  • USA Wrong Turn 5: Bloodlines (více)
Ukázka z filmu 1

Skupina studentů se vydala do městečka Fairlake na slavný halloweenský hudební festival. Cestou je ale přepadla skupina kanibalů, kteří dostali chuť na krvavou hostinu... Pětice studentů – Billy, Cuz, Lita, Gus a Julian – vyráží o Halloweenu na hudební festival ve Fairlake v Západní Virginii. Ve městě vrcholí přípravy na festival a celou akci sleduje televize. Televizní reportérka Kaleen si jde zaběhat, ale je přepadena a ubodána trojicí kanibalských zabijáků, které vede sériový vrah Maynard. Pětice studentů pokračuje autem na festival a cestou omylem srazí po silnici jdoucího Maynarda. Ten na ně zaútočí nožem. Mladíci začnou Maynarda kopat, když vtom na místo přijede šerifka Carterová, která zatkne Maynarda i Billyho, který vezme vinu na sebe. Ostatní studenti odjíždějí do motelu. Vše sledovala trojice kanibalů, kteří po odjezdu šerifky zabijí jejího zástupce...
Na policejní stanici se Maynard a Billy ocitnou za mřížemi spolu s místním opilcem Mosem. Maynard začne všem vyhrožovat, že pokud se nedostane na svobodu, jeho kanibalové všechny vyvraždí. Šerifka však zjistí, že se jedná o neodsouzeného sériového vraha, a hodlá čekat na příjezd policejní eskorty druhý den ráno. Kanibalové ale mezitím odpojí město od telefonního signálu a elektřiny... (TV Prima)

(více)

Diskuze

bianci

bianci (hodnocení, recenze)

Hihihohuhi !! 😂 Nejlepší díl z celé série, viděno už asi tak desetkrát, už to znám nazpaměť, hrozná sranda 😂🤣

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

osmelik151

Podľa mňa tupec je ten, kto si myslí, že keď sa mu nepáči nejaký film, nemal by pozerať ďalšie diely. Tupec si taktiež neuvedomuje, že na hodnotenie filmu je nutné ho "pozerať".

na příspěvěk reagoval osmelik151

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

To je tak, keď sa človek rozhodne napísať scenár k filmu a zároveň ho aj zrežírovať i keď, iný scenárista by to zrejme nezachránil pred takou potupou akú tu vyparátil Dement O Brien.

19Lenka

19Lenka (hodnocení, recenze)

Já to nechápu. Kde byli všichni lidé, když se tam konal tak supr bájo festival? :(

na příspěvěk reagoval beba789

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

tento diel je takmer odpad, očividne absurdné chovanie postáv, žiadna šťava, žiadna atmosféra... nerozumiem tomu, prvé tri diely boli skvelé, štvrtý v pohode, a tento piaty diel je akoby výsmešnou paródiou... som sklamaný a dúfam, že ďalší diel bude lepší....

Uživatel xhc smazal svůj příspěvek.

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Nechápu tak nízké hodnocení. Skvělý krvavý horor, ostatně jako všechny díly...

AdamB

AdamB (hodnocení, recenze)

To jsou ti špinavý skřeti nebo co to je nesmrtelní nebo co?

SidVicious

SidVicious (hodnocení, recenze)

Bloodlines nevím na co navazuje nevím co se snaží říct.Brutalita pravého gore sice je ale tohle nemá žadý smysl Declan se drží pachu krve už moc dlouho.

 (hodnocení, recenze)

Čtvrtý díl a konec, tak to mělo být....tohle už je opravdu slátanina.

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

Slyšel jsem dobře, nebo Doug Bradley nazval ty vrahouny v čase 11:40 ''Pinheads'' ?

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

Tak uvidíme, zda nás překvapí, ale myslím si, že hůř jak u čtvrtého a pátého dílu už to dopadnout ani nemůže.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

oLí

To mě úplně neděsí. Viděl jsem Milevův zombie horor Code Red a po řemeslný stránce to bylo solidně natočený.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Suhlas, Harrington, Eliza Dushku, Alan B. McElroy ..... proste skveli herci z jednicky. A pan Schmidt,keby to natocil, skacem 3 metzre do vysky od radosti

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Já vůbec nevím, co ti idioti producentský furt řešej. Rob Schmidt, režisér prvního dílu, nenatočil celovečerní film 6 let. Ale oni neustále najímají nový režiséry, místo aby to vrátili do rukou někomu, komu to šlo. Jednička stála 12 milionů dolarů, což je v podstatě běžná cena filmu jdoucího na dvd. I kdyby byl rozpočet novýho dílu třeba 8 mega, pořád to stačí na to, aby se mohl vrátit Desmond Harrington, Alan B. McElroy, scenárista prvního dílu  i režisér Schmidt. Takže nechápu jejich uvažování. Hlavně ať už to ale nedávají OBrianovi.

na příspěvěk reagoval Martin741, oLí

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

Mno, a je to tady zase! Další pokračování se bude, nebo už dokonce natáčí opět v Bulharsku, a režie se zhostí Valeri Milev, tvůrce zatím stále očekávaného Re-Kill.

na příspěvěk reagoval Žralok, Martin741, jarkolar

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Popravdě nechápu, proč neudělají další díl s původní sestavou. Rob Schmidt nenatočil film už pět let. Dát dohromady původního režiséra/scenáristu/skladatele a Desmona Harringtona do hlavní role nemůže být o moc dražší, než neustále cpát prachy do scenáristického neumětelství a režijní průměrnosti Declana O'Briana .

sir-dave

sir-dave (hodnocení, recenze)

No jestli myslíš obsazení ala Chaninng Tatum, Penn Badgley, Rooney Mara a ostatní, tak je to fake. Jde pouze o smyšlený příběh s těmito herci, jak by chtěl aby to dopadlo apod. Je to na základě jednoho uživatele, který si to takhle vytvořil a už i do pětky obsadil Iana Somerhaldera nebo Kellana Lutze.. Těžko říct zda se někdo chytí šestky..

Crazynka

Crazynka (hodnocení, recenze)

Dneska jsem narazila na článek o Wrong turn 6 : The return. Už podle hereckého obsazení by to nemuselo být nejhorší :) Začínám se těšit.

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

U týhle série si člověk krásně zopakuje anatomii xD takový průřezy těly nemáme ani v materiálech xP.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

JasonIX

Tak dobrý jako jednička to zdaleka není. A dobrej film obecně taky ne. Řekněme že je to zábavný a to tady jde. Po scenáristický stránce je to ale holá stupidita. Postavy se chovají jako kokoti. Neškodilo by, kdyby u toho pan scenárista / režižér O'Brien trochu přemejšlel:)

Reklama

Reklama