Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Fr 

všechny recenze uživatele

Tatínek nebyl kdysi takový. Kdysi byl králem. Silným a mocným. Ale jednou své království opustil…. Filmů na téma ,,špatný táta u kterého má práce přednost a dítě to míní změnit“ je hodně. Některý má pobavit, jiný rozbrečet a tenhle (?) má za úkol ,,proběhnout“. Moc vtipu nezažijeme. Také rozuzlení ve stylu - ,,vše co potřebuješ je láska“ - není nic světobornýho, ale i v životě by mohlo fungovat. Taková jednohubka apelující na rodinné hodnoty, která se dá spíchnout během chvilky. Úsměvné tak je pouze finále, ve kterém se velký kapitalista zamyslí a spíš než na zisky začne myslet na dobro svých zaměstnanců. To už nezní jako pohádka pro děti, ale pro dospělé. Jestli to není spíš sci-fi. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE NAPĚTÍ * ()

6sense odpad!

všechny recenze uživatele

Fantazie je nádherná a jen málokdo jí opravdu má, tady je to zjevně hraný narozdíl třeba od filmu Phoebe v říši divů, kde je z ní fantazie opravdu "cítit". Nepochopitelný klišé dávání přednosti práci před rodinou vyústilo i v infantilní chování otce když chce deku, i za cenu probuzení všech v okolí, aby měl úspěch v práci. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Pracovne vyťažený finančník si nájde riešenie pracovných problémov v úteku do sveta fantázie so svojou malou dcérou, ktorá mu je v tejto oblasti poradcom. Spolu sa utiekajú k vyfantazírovanému svetu víl, drakov a hustých lesov. A ja sa pýtam, koho chceli tvorcovia osloviť? Dospelí sa unudia k smrti, deti film nepochopia, čiže celý počin mi teda pripadá tak trochen "mimo mísu". ()

campix 

všechny recenze uživatele

S Eddiem Murphm to už asi lepší nebude. I když Tak si představ není tak špatným filmem jak jsem si představoval. Ten nápad, že kouzelná deka pomáhá finančnímu poradci v jeho konání je celkem zajímavý, ale jinak film nepřináší nic zajímavého. Vše je takové jaké by mělo být na film podobného ražení. Nic světoborného, ale rozhodně nelituji shlédnutí tohoto filmu. Co se týče rolí Eddieho Murphyho, tak je to jedna z těch lepších z poslední doby. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Klasická rodinná komedie, kterou bohužel ani takový komik jako je Eddie Murphy nedokázal odlepit od průměru tohoto žánru. Eddie si v této komedii zahraje finančníka, který soupeří o lepší pozici na výsluní se svým indiánským kolegou. Ovšem jeho konkurent používá nevšední praktiky a Eddie začne svůj boj prohrávat, nicméně to se změní v okamžiku, když zjistí, že jeho dcera, která si vytvořila imaginární svět, dokáže předpovídat události na trhu. Rázem si s dcerou začne rozumět, bohužel sám neví, jestli je pro něj přednější úspěch nebo láska své dcery. Nápad je poměrně dobrý, ovšem ničím atypický. Film má takové pohodové tempo, ovšem, že bych se u něj smál od začátku dokonce se bohužel říct nedá. Pár vtipných scén, pár hlášek, ale jinak klasická rodinná komedie, která je spíše mířená na dětské publikum. Výkon hlavního představitele Eddieho Murphyho je poněkud sušší, než jsme u tohoto herce zvyklý, chybí zde jeho pověstná výřečnost, kterou uměl zahrát vždy dokonale. Ostatní herci jsou vybráni dobře a například indiánský finančník docela pobaví. Celkově hodnotím film jako průměrnou rodinnou komedii, která se bohužel ničím neliší od ostatních z tohoto žánru a nebýt fanouškem Eddieho Murphyho, tak bych se k této komedii nedostal. Moje hodnoceni 45% ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama