Reklama

Reklama

Při přestřelce s překupníky drog přichází o život policejní seržant Delawere. Jeho syn Robert přísahá, že najde vrahy a pomstí otcovu smrt. Stane se členem protidrogového oddělení městské policie a spolu s bývalým otcovým přítelem kapitánem Floydem se vydává po stopách nevyřešeného případu. (Densy Home Video)

Recenze (2)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem (díky RockyRT) zkompletoval všechny italské fláky od Densy Home Video. Policajti z Miami se nijak nevymykají celé kolekci, levný pozdní italo trash. V rámci kolekce Densy, ale vyšly i o dost lepší věci, třeba KAT Z BRONXU a GETTING EVEN, kde si ve stejném roce zahrála stejná hlavní trojka jako v MIAMI COPS (Roundtree, Muller a Aronin). Klucí jsou celkem sympaťáci, pár bouraček, absurdních přestřelek, ale hlavně to není úplná nuda, jak tyhle céčka běžně bývaj. V podstatě italská odpověď na LETHAL WEAPON. K černošským hvězdám nižší svítivosti, o nichž mluví choze, je třeba přidat ještě jméno Woody Strode. ()

choze

všechny recenze uživatele

Každý musí platit nájem, i sedmdesátkové blaxploatační ikony, jejichž výminek představovaly v 80. letech levňoučká akční videocéčka italské produkce. Ta si po Fredu Williamsonovi (série ČERNÁ KOBRA) vyzkoušel koncem dekády i Richard "Shaft" Roundtree s VENDETTOU aka GETTING EVEN (u nás jako KONEČNÉ ZÚČTOVÁNÍ) a MIAMI COPS (u nás jako POLICAJTI Z MIAMI). V našich končinách je na VHS spolu s dalším podobným šrotem vybaveným vždy malovanými covery (URBAN WARRIORS / POSLEDNÍ BOJOVNÍCI, APOCALYPSE MERCENARIES / APOKALYPSA, BRONX EXECUTIONER / KAT Z BRONXU, CROSSMISSION / PROTIÚDER) a mayovkami distribuovala zapomenutá třetiřadá společnost Densy. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama