Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nadprumerna komedie, hlavne diky vykonu Sandry Bullock, ktera i presto, ze uz neni nejmladsi tak porad vypada, ze by mohla delat miss. Bohuzel vysokou latku, kterou film nasadi ze zacatku si do konce filmu neudrzi. Taky de o to, ze to ruzne chrochtani, trapasy atd. se za chvily okoukaj, takze jediny co zbyde je pribeh a ten je sice docela originalni, ale precejen mohl bejt vic propracovanej. Navic tu je spousta predvidatelnejch situaci a klise. Ty 4* si film precejen zaslouzi, hlavne diky vykonu Sandry Bullock, i kdyz s odrenejma usima. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ed Shearmur: 1. One In A Million - Bosson [3:30] ,2. If Everybody Looked The Same - Groove Armada [3:40] ,3. She's a Lady - Tom Jones [4:21] ,4. Anywhere USA - P.Y.T. [4:06] ,5. Dancing Queen - A Teens [3:50] ,6. Let's Get It On - Red Venom [3:26] ,7. Get Ya Party On - Baha Men [3:20] ,8. None Of Your Business - Salt 'N' Peppa [3:34] ,9. Mustang Sally - Los Lobos [4:59] ,10. Bullets - Bob Schneider [4:26] ,11. Liquored Up And Lacquered Down - Southern Culture On The Skids [2:26] 12. Miss United States - William Shatner [3:38] ,13. One In a Million - Bossom [3:33] ()

Reklama

Sawy 

všechny recenze uživatele

Ve většině ohledů stěží průměrná,vyvařená záležitost s otravnou Sandrou Bullock,ale zato s jako vždy vynikajícím a šarmantním Michaelem Cainem.A jakkoliv je většina vtipů tisíckrát viděná a neoriginální,stejně jsem se jim občas znovu zasmál.Další film,který mě jeden večer obstojně pobavil a za pár dní si na něj ani nevzpomenu.Takových je mnoho.S ostřejším,satiricky mířeným scénářem by měla Slečna Drsňák mnohem delší trvanlivost než jako politicky naprosto korektní komedie,kterých každý rok vzniká alespoň tucet a všechny jedou podle stejného mustru. 60 % ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Jako komedie dobré, člověk se docela zasmál. Akorát poučení (tedy pokud jej tvůrci zamýšleli, podle mě ano) pro americké dívky pubertálního věku (a nejen pro ně) se jaksi nezdařilo. Někdo tu chtěl ukázat, že na kráse přece "vůbec nezáleží" a důležitá je osobnost, a přitom se kolega policajt do hlavní hrdinky zamiluje, až když ji umělecky přetvoří Michael Caine. Mimochodem, ten byl naprosto výborný. Možná proto dávám 3*. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock je v roli impulzivního tomboye přesvědčivá a její trnitá cesta na miss - v rámci vyšetřování - zábavná, i když moc inteligentní zábavy v tom objektivně není. Ale ono to zas tak nevadí, v žádné jiné roli mi nesedla tolik jako tady. A trochu té povinné romantiky. Co se stalo během let s tímto typem filmů…? A ano, je fakt kost, ostatně asi jen proto má Chandler ten film tolik rád. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • V trailere je scéna, ktorá sa však do finálnej verzie filmu nedostala. Otec (Edward Herrmann) sa v nej Gracie Hartovej (Sandra Bullock) spýtal, či je lesba. Ona sa zasmiala a odpovedala: "To by som si priala". (U_S_O)
  • Sandra Bullock (Gracie Hart) má dom v texasskom Austine, kde sa filmovalo niekoľko scén. (U_S_O)
  • Sandra Bullock (Gracie Hart) a Benjamin Bratt (Eric Matthews) odehráli všechny vzájemné souboje sami. Kaskadérští dubléři pouze přihlíželi. Bullock v jednu chvíli Bratta nechtěně zranila, když ho měla kopnout do lýtek. (Kamiiik)

Reklama

Reklama