Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (120)

POMO 

všechny recenze uživatele

Inteligentné sci-fi, ktoré podobne ako Contact neťaží ani tak z vizuálnych efektov, ako zo zručne zrežírovaného originálneho nápadu. Popri Zemeckisovom opuse však pôsobí ako jeho malý braček (rozpočet, hviezdy, stopáž...). ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení, které u nás sklidilo daleko menší ohlas než ve Státech (ale ani tam to nebylo nic převratného). Na svoji dobu předvádí skvělé efekty, scénář je celkem nápaditý, Charlie Sheen nehraje typického hrdinu, spíš takového toho typa špatná doba, špatné místo. Možná tak 3,5*. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jako guilty pleasure celkem fajn zábava, ale slovo "inteligentní" bych se v souvislosti s tímto filmem opravdu bál použít. The Arrival má solidní seriózní sci-fi námět, ale zpracování je vyloženě béčkové, dialogy katastrofa, místy vyloženě WTF. Až příště budu někoho chtít nenápadně zabít, nechám na něj skrz podlahu spadnout vanu. To je skvělej nápad. A celé to podtrhuje totálně mimózní Charlie Sheen, který tu ani nevypadá jako Charlie Sheen. Vlastně ani moc nevím, jak to teď hodnotit, dvoječka by šla, čtverka taky. Asi ale nechám za tři. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $14,063,331Tržby Celosvetovo $14,300,000║ Za ten rozpočet slušná práca, úrovňou to vyznie ako lepšia epizódka z Aktov X, takže spokojnosť aj keď nič prevratné film neponúkne. /55%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne špatný film. Naopak mě překvapilo jak fungovalo spojení Charlie Sheen a sci-fi. Příběh je velmi pečlivě budován a atmosféra každého potěší. Neznámý, ale kvalitní sci-fi, která by mělo být viděno. David N. Twohy před stvořením Riddicka natočil zajímavý film, který pro někoho čerpá z ohraných témat, ale poměrně volně a vyváří i svá (možná i nová) tvrzení, které filmu přidávají "něco na víc". Snad časem znovu narazím v televizi na tento snímek a budu si moct jeho kvality opět potvrdit. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Slovo inteligentní mi k tomuto filmu příliš nepasuje. Hodně podprůměrné konspiračně-mimozemské "drama" zabalené do obalu nudného akčního béčka (závěrečná scéna s řetězem a zmrazením). A k tomu ke všemu smrtelně vážně se potící Charlie Sheen - jediné, co na tomto filmu stojí za vidění. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Za veskrze béčkovým plakátem se ukrývá až překvapivě napínavý film. Vsadil jsem na Davida Twohyho a udělal jsem dobře. Když chvíli budete tolerovat fakt, že Charlie Sheen hraje vědátora, tak si film náramně užijete, jelikož Charlie postupem času víc a víc zdrsňuje, což mu sedí o poznání víc. Sálá z toho takový satelitový fetišismus, že bych se hned sebral a jel do pouště nějakej obří exemplář pozorovat :) ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Je to tak dobrý, až jsem zapomněla, že už jsem to viděla, a vzpomněla si na to až cca ve třetině filmu. Chudák Charlie přehrává jak divej, aby divák aspoň neusnul, když už se nemůže moc bavit. Přežilo se. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Slušné paranoické sci-fi, ako to už s béčkami chodí, tým lepšie, čím menej od neho čakáte... to sa ale dá povedať o všetkých filmoch. Zaujme atmosféra, prekvapivo dobrý scenár a solídny Charlie Sheen. Kebyže nafetovaný nenaháňa po byte manželky s nožom, človek by ho aj chcel mať rád. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Docela pohodová a inteligentní scifárna. Jenže je těžké se ztotožnit s hlavním hrdinou v podání Charlieho Sheena, protože je jako suchopárný vědec nepříliš sympatický, a také těch klišé je trošku moc. Contact je mnohem lepší. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Srovnávat s Kontaktem to může jen ten, kdo se udeřil hlavou o disk radioteleskopu Observatoře Arecibo. Jak to prase potící se Charlie tu vizáží a psychopatickými návaly lehce připomíná Douglase z Volného pádu, ale jinak padá jen divák. Kolem dialogů jak z pomocné školy, tragikomických triků a bizár momentů jako třeba propadnutí hotelových van či výběr Sheenových slunečních brýlí. Twohymu se musí nechat, že v Pitch Black předvedl velký kvalitativní vzestup, ale znáte to, ode dna se vždycky nejlíp odráží.. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Jeden obrovský klad Arrivalu je depkoidná atmosféra o asi 3/4 filmu. Ostatné je rutina a človek je akurát zvedavý ako budú Twohyho alieni vyzerať a koľko hláv ukúsnu. A ani v tomto smere sa veru nieje čím chváliť. Podpriemerný relikt videopožičovní. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Velmi solidne becko Zaciatok pripominajuci Kontak je vyborny. Vtahujuci, zaujimavy aj napinavy. Mexicka cast je uz ale trochu na hranici WTF a trochu to strati drajv. Ale aj tak stale putave az do konca. Skoda, ze Sheen to uplne nedava. 7/10 ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

NEUVERITELNE SPATNY FILM. Charlie Sheen se do teto role vubec nehodi a scenar je naprosto otresny - za celou stopaz filmu se prakticky nic nestane. Akce zde neni, jen parodii na akci, stejne jako napinavou zapletku. Efekty, resp. falesna pozadi a i na svoji dobu lacine animace jsou mozna jeste k popukani, ale pojeti mimozemstanu a scena kdy emzak spusti ve sve sluji alarm s cervenymi a modrymi majacky je spise az k breku. Tfuj! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Už kvůli Charliemu Sheenovi to stojí za podívání. Není to úplný propadák, má své dobré momenty, ale určitá lacinost z něj na mě sálala. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

S Kontaktem to, ač si Pomo myslí opak, má společné pramálo. Stejně tak s dobrým filmem. Jde o podprůměrnou pseudoakci, šmrnclou scifi motivem. Víc se to podobá třeba Vládcům loutek nebo Jsou mezi námi, ale těmto pilířům subžánru to nesahá ani po paty. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich najobľúbenejších filmov z detstva, ku ktorému sa vždy rád vrátim aj v súčastnosti, ak naň natrafím v televízií. Pre Charlieho Sheena netypická rola, ktorú zvládol bravúrne a tiež sa mi takto vo vážnej roli páči viac, než v komédiách. Je to skvelé sci-fi so skvelým koncom. Triky, ktoré boli vo filme použité sú pomerne jednoduché, snáď až na pohľad do podzemia mimozemskej základne. Bol som ohúrený tou mimozemskou základňou a tým, čo sa v nej dialo. Samotný film pôsobí skvelým dojmom a nijako nevykráda ani si neberie nápady z iných spriaznených filmov, ale šikovne pracuje s divákovým záujmom, ako sa nasledujúca príbehová stránka bude vyvíjať. Odporúčam všetkým milovníkom mimozemšťanov a sci-fi. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

David Twohy patrí rozhodne medzi tých zaujímavejších režisérov. Alebo aspoň nápady ma dobré. Za menšie prachy natočil celkom slušný námet. Zaujímalo by ma ako by dopadla drahšia verzia tohto filmu, pretože miestami mal Twohy spútane ruky, kedže viac s efektov nemohol vymačknuť. Ale inak dobrá sci-fi jednohúbka, slušný nápad, dobrý Sheen, len by to chcelo trošku hutnejšiu atmosféru. 65% - 3* ()

Reklama

Reklama