Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinář Mickey O'Farell získá informace o krádeži mince nesmírné hodnoty. To by mohlo zkompromitovat vysokého policejního úředníka. Dřív než se mu podaří napsat usvědčující článek zahyne v autě. Okolnosti nasvědčují, že se stal obětí úkladné vraždy. Těsně před svou násilnou smrtí Mickey navštíví přítelkyni, hluchou maratónskou běžkyni a trenérku Lillian (Marlee Matlin). Policie proto Lillian podezírá, že jí novinář prozradil závažné podrobnosti o celém případě i o ukradené antické minci. Vzápětí se musí mladá žena ve vlastním domě bránit proti útoku neznámého násilníka, který nakonec zničí speciální telefon - spojení z jejího světa nekonečného ticha do světa zdravých lidí. Pronásledované bezbranné Lillian chce pomoct Mickeyho přítel Ben, pátrající po vrahovi svého kamaráda na vlastní pěst. Jejich vzájemná komunikace je ze začátku velmi těžká, protože Ben neovládá posunkovou řeč a Lillian není schopná překonat nedůvěru vůči cizímu člověku. Postupem času se citově velice zblíží a po odhalení pravdy o Mickeyho smrti se zdá, že jejich trápení definitivně zkončilo. Skutečnost je však jiná a Lillian obklopena svým tichem je náhle přinucena čelit vražednému útoku ze strany nezmámého vetřelce. (Intersonic)

(více)

Recenze (6)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nudnej totalne neakcni thriller dej a pribeh o hovne a ten namet taky libil se mi akorat ten Sheenuv zkorumpovanej fizl jinak celkem nezazivna ojeta televizni nuda jo a taky nevim proc bych se mel ztotoznit z hlavni hrdinkou jenom proto ze je hlucha jak poleno.. nevim jak jiny ale mne to skutecne nedojalo dost slabej prumer a to sem jeste milosrdnej asi slabsi chvilka nebo co... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost nuda s absencí výrazných momentů. Když je thriller málo plnokrevný a nepřekvapivý, je to tragédie a když hlavní hrdinka hrající sluchově postiženou, kterou je i ve skutečnosti, nehraje nijak extra, není pak o co stát. Námět samotný čerpá z mnoha jiných filmů a nejvíce připomíná Čekej do tmy, ale s tím rozdílem, že není ani trochu napínavý a ani trochu vynalézavý. Rutině pojatá režie Roberta Greenwalda zabíjí postupně už jen náznaky nějaké drobné invence a herci z druhé herecké gardy okolo Marlee Matlin s tím nic neudělají. Jen odehrají stejně rutině svoje party a zmizí ze scény se nasvačit. Film se nedá doporučit, protože abych někoho znudil, to si na triko nevezmu. 20% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film nie je vzrušujúci ani neposkytuje žiadny zaujímavý pohľad na ľudí, ktorí sú hluchí. Veľké sklamanie. 4/10 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama