Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V USA zasedá komise, aby rozhodla o projektu ALF, neboli bezprostřední budoucnosti jediného žijícího mimozemšťana na planetě. Plukovník Gilbert Milfoil navrhuje vetřelce podrobit testům a nakonec definitivně zlikvidovat a kapitán. Rick Mullican a major Melissa Hillová jsou pro Alfovo propuštění. Komise rozhodne o přezkoumání informací a odložení zasedání o 14 dní a do té doby se nesmí na Alfovi provádět žádné testy. To se ale nelíbí plukovníkovi Milfoilovi a pokusí se všechno vyřešit po svém. (jonyyy)

(více)

Recenze (48)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Je veliká škoda, že tvůrci nedokázali zpočátku dobře nabrané tempo udržet po celých devadesát minut. Seriál je mnohem lepší!... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Keď som sa ako decko dopočul, že Alf bude mať vlastný celovečerák, bol som natešený, lebo jeho TV show som zbožňoval. Následne sa dostavil smútok, to keď som zistil, že snímka nejde do kín. Keď som sa k nej po rokoch dostal, prišiel ďalší smútok. Seriál mám dodnes rád, ale celovečerák je smutný. Bez Tannerovcov je titulný plyšový hrdina až nečakane slabý, hoci v seriáli často vyvolal dojem, že ľudia (a mačky) sú skôr krovie. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že Alf se vydává do boje s US Army, tak jsem nechal Chucka Norrise dojet na konec kruhového objezdu a pak jsme společně vyrazili Alfovi na pomoc. Na místě jsme však poněkud zklamaně sledovali, že Alf nebojuje s americkou armádou, ale armáda pouze trapně atakuje pozice nic nechápajícího mimozemšťana a v takové situaci evidentně nebylo naší pomoci potřeba. Já jsem tedy zůstal až do konce, protože mne to přiměřeně bavilo, ale Chuck jen znechuceně ukopl jeden roh Bermudskému čtverci a šel se rozptýlit svědomitým počítáním do nekonečna. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Docela slušná zábava, ale ke konci už filmu docházel dech. A zásadní chyba byla byť jen na okamžik pustit Alfa z plátna, protože všechno ostatní je v tomto snímku křoví. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Převedení nadprůměrného seriálu do celovečerního filmu nedopadlo vůbec špatně. Místy je to ten starý dobrý Alf. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Na to jak je serál "boží",tak teda ve filmu moc nepředvedli.Alf už není tím pravým Alfem,a příběh je vůbec průměrný a zbytečně natahovaný.Proto se v něm ztrácí i těch několik opravdu dobrých vtipů. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Je tomu již dávno, co jsem viděl tento kousek. V paměti mi uvízla jen Alfova písnička : Hej, hej, hej, hej, jedu si vzadu, v růžovym bouráku, nemá to vadu, dám si do čumáku, vzpomínám na svoji starou planetu, žil jsem tam se strýcem, vzpomínám i na tetu, žili jsme v chatrči, jestli se nepletu... :-) Průměrná komedie, Alf nezklamal, ale je jasné že na seriál to nemá. Ale i přesto zdařilý pokus o oživení vesmírné postavy, která si jen tak spadla na zem :-) 60% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Mně je sice jasné, že kdyby někdo zplodil úspěšný seriál o prdícím polštářku, okamžitě někoho dalšího napadne natočit adventuru o tom, jak šel prdící polštářek do světa, ale pořád nerozumím tomu, proč to ještě někdo nezakázal...?! ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Určitě velké zklamání po skvělém seriálu, který mi připomíná mé krásné dětství. Alf přišel o mnoho ze svého mohutného charisma a není už ani tak vtipný. Celá rodinná atmosféra je pryč a Alf místo aby provokoval sousedy a vykrádal lednici, radši zdrhá z výzkumné stanice. Postrádám mnoho kultovních postav, jednak celou rodinu Tannerových a pak i sousedku Okmonkovou. Tenhle komerční systém Hollywoodu nemám ráda - z každého populárního seriálu nebo grotesky udělat hned celovečerák. Výsledek je předem jasný, ale stejně si svět nedá pokoj. Velká škoda... ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Na televizní seriál to nemá (nebýt Alfa, tak to s ním nemá nic společného), ale zas tak hrozné to není. Herci sice nejsou nic moc (až na standardního Sheena) a dialogy jsou někdy příšerně umělé, přesto Alf chrlí jednu hlášku za druhou a díky němu jsem vydržel tento film dokoukat. Je sice pravda, že je zde spousta trapných vtipů, ale mohlo to dopadnout mnohem hůř. Nějaký hluboký scénář nehledejme, zápletka je jednoduchá a jde pořád o to samé. Hudbu dělal Mark Snow, který také komponoval hudbu k seriálu Akta X, kde se předvedl v celé své kráse, zdejší hudba je ale taková nijaká a tuctová. Milým překvapením je český dabing s perfektním Otou Jirákem, který se povedl, což u podobných filmů nebývá obvyklé. Jednou za čas se tento film dá, zábava to je. ()

peto12 

všechny recenze uživatele

Tento film je dosť dobre urobený, ale seriál sa mi páči o veľa viac. Martin Sheen tu dosť predviedol dobrý herecký výkon. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Alfa jsem měl rád jako děcko a když jsem narazil na tenhle film, chtěl jsem si zjistit, jestli by mě bavil i teď a dospěl jsem k názoru, že jo, ale radši zas někdy kouknu na nějaký díl seriálu. Tady totiž vše zachraňoval právě Alf, protože když nebyl zrovna na scéně, tak to byla strašná nuda. A ačkoli ne každá jeho hláška byla dobrá, u nemála z nich jsem se pobavil a to tuhle mdlou šeď tahá nějak nahoru. Ačkoli ne moc, protože kromě něj se to fakt moc nepovedlo... 2* ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Není to dobré, ale holt nějaké rozuzlení Alfova série potřebovala, když televize zastavila natáčení seriálu za minutu dvanáct. Teď už víme, kam Alfa armáda šoupla, jak s ním nakládala, a zda na něm opravdu dělala testy. Hlavním hrdinou filmu bohužel není chlupáč Alf, ale Mrtvola ze Žhavých výstřelů a ta kočka z jednoho z nejhorších dílů Pátku třináctého. Alf je součástí dějové linky, ale netvoří ji. Konec je dobrý, ale návrat na oběžnou dráhu se nekoná. Absence prostředí Tannerovic baráku, kde Alf páchal zlo, ubírá na působivosti, jelikož ve sterilním prostředí výzkumného ústavu se té všední neplechy moc zla páchat nedalo. Je to takové mdlé, nijaké, ovšem pořád lepší než otazník v hlavě po nedodělané poslední epizodě "Consider Me Gone". A ne, nemohli raději natočit 5.řadu, jak tu mnozí píšou. Herci Tannerovi měli natáčení i chlupáče plné zuby. To je konec konců hlavní důvod, proč s žádným pokračováním nikdy nesouhlasili. 30% ()

Reklama

Reklama