Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luffy a jeho posádka prichádzajú na ostrov, aby našli legendárny meč, o ktorom sa vraví, že je najvzácnejší na svete. Čoskoro však posádku rozdelí útok námornej pechoty a krásne morské panny. Zoro vyráža na pomoc starému priateľovi, Luff a Usopp putujú do jaskyne, zatiaľ čo zvyšok posádky pomáha miestnej dedine bojovať s mariňákmi. Keď Zoro v súboji porazí súperku Sanji, vezme si posvätné perly, ktoré sú jedinou obranou proti v skutočnosti zlému meču so schopnosťou uvrhnúť svet do večnej tmy. (figliar)

(více)

Recenze (6)

AngelLucy 

všechny recenze uživatele

Chybí tomu patřičná "duše" vlastního seriálu, který v sobě nese hodně poselství, ponaučení, srcdceryvných a dechberoucích chvil. Po tomhle filmu sem měla pocit spíš ztráty času, děj byl hodně jednoduchý a předvídatelný, zasmála jsem se tak maximálně když blbli Usopp s Luffym nebo v konečné scéně, jinak jsem z toho měla smíšené pocity. Myslím si, že tímhle způsobem zmíněná Zorova minulost by byla dosti chabá a za canon ji nedokážu brát. Předešlý film byl rozhodně rozvinutější a lépe zpracovaný. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Posádka Going Merry přiráží k novému ostrovu. Zatímco se většina členů posádky cpe skvělým jídlem v místní hospodě, Zora kontaktuje jeho starý známý, který po něm chce pomoct se svým tajemným záměrem. Zoro zmizí a Luffyho posádka se ho vydává hledat na ostrov plný starých chrámů, tunelů a kupodivu i mariňáků. Příběh samotný mě až tak nebavil, ale to se tak stává u všech filmů u předlouhých shonenů. Tady jsem se ale jinak velmi bavil. Kde jinde byste našli dobrodruha, který prochází tunely plnými nejhrůznějších pastí, který je všechny radostně spouští, protože je prostě zábava se před nimi zachraňovat. No a aby to bylo ještě lepší, tak s ním jde zbabělý Usopp, který se snaží za každou cenu dělat, že se nebojí těch obřích koulí, které je pronásledují. Jinak jsou tu moc hezké souboje, což u One Piece nebývá zrovna zvykem. Jsou takové přehledné, rychlé a nápaditě... přesně takové, jaké mají být všude. A on vlastně ani ten příběh není nijak špatnej. ()

Reklama

Janko666 

všechny recenze uživatele

Docela průměrný a předvídatelný filmík, ale potěšilo mě, že Luffy neníl tím co vyřídí hlavního padoucha. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama