Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký sci-fi příběh o dramatickém boji osamělého novináře proti návštěvníkům z budoucnosti, jejichž výnosné kšefty s katastrofami svým odhalením ohrozil. (oficiální text distributora)

Recenze (44)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dost zajímavý námět, který jako vždycky byl zkažen televizí. Film je inspirovaný povídkou "Treatment" od John C. Wright. Jeho kniha Zlatý věk je prakticky dokonalý kus fantasy sci-fi žánrů. Příběh o cestovatelích do minulosti, kteří se dívají na největší katastrofy, má velký avšak nevyužitý potenciál pravděpodobně hlavně díky slaboučkému rozpočtu, který si nemohl dovolit žádné pořádné a monumentální scény, které by jinak film vyžadoval. Mohl z toho být pravdu moc dobrý film. Takto bohužel jen průměr, který však ve filmografii Casper Van Diena znamená něco jako zázrak. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Hodně hloupý thriller, který není napínavý, nemá logicky vystavěný scénář (ba naopak jedno klišé následuje druhé) a kvalitní režii. Casper Van Dien na hlavní roli rozhodně nemá. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Dve dávno odpísané kvázi hviezdičky jediného projektu, Casper Van Dien (Vesmírna pechota) a Catherine Bellová (JAG) sa predstavujú vo filme, ktorý mohol byť geniálnym: keď straumatizovaný novinár píše článok „Najväčšie katastrofy 20. storočia“, na dobových fotkách je vždy zachytený jeden a ten istý muž. Paráda, čo? A výsledok? Veľmi, veľmi, VEĽMI béčkarský mix Terminátorov, Matrixov, Nezvratných osudov, Minority Report a 12. Opíc. A rola Martina Sheena je fakt maličká. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na to ze v tom hraje Van Dien to jeste prekvapive neni az tak verne svemu nazvu solidni namet skoda ze neni podporen slusnejsim zpracovanim ale na jedno zkouknuti se to da prezit bez uhony ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zábavné televízne time-travel béčko s bohovským tajomným ksichtom Juliana Richingsa a celkom zaujímavým námetom. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Čas při sledování 11:08 když opomenu naivitu scénáře a přehrávání některých herců, začíná to zajímavě. Čas 33:48 je to zábava! Kdo by to byl řekl že béčkovej akčnák z roku 99 mi bude připadat jako komedie. Tak už jsem to dokoukal... tak pitomoučkej scénář a tolik filmových kiksů jsem už dlouho nezažil. Přesto jsem se opravdu bavil, hlavně díky tomu, že jsem si během filmu uvědomil, že koukám vlastně na parádně zvládnutou komedii. Někteří herci (policejní dvojka) to věděli od začátku, a bylo to dost znát. Jako komedie 5* jako Triller 1* takže dávám 3* a 50% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tady někdo viděl v roce 1991 film Timescape režiséra Davida Twohyho, v roce 1995 Sudden Death s Van Dammem, a pokusil se natočit oboje dohromady. Proto ten závěr působí dost nuceně a kostrbatě. Ale jinak ten film celou dobu odsýpá velmi dobře, hlavní hrdina si pěkně postupně skládá dohromady jednotlivé důkazy (byť pravda, ty fotky v počítači "rozkóduje" nějak až moc rychle). Dokonce to má i nějakou myšlenku, kdy on sám točil pro jejich obdobu zpráv na Nově katastrofy, a teď najednou odsuzuje, že se někdo jezdí na katastrofy koukat z budoucna, nebo myšlenku o tom, kdo vlastně existuje, ti lidé na stadionu, nebo ti z budoucnosti? co když zrovna oni jsou ti, kteří už nejsou? Jo, jsou tam logické lapsy, jo, konec je kostrbatý, ale celkově se to mi to líbilo, klidně bych kouknul někdy znovu. Jo, a Martin Sheen se tu objeví jen občas, a navíc na displeji nějakého tabletu. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Raz sa na to určite dá pozrieť. Celkom ma to zaujalo, aj keď je hneď jasné, že je to Béčko. Ale určite neľutujem, že som si to pozrel. Dlhé to nie je takže ma to nenudilo. 50% ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Viděno kdysi dávno a léta jsem žil vzpomínkou na toho záhadného divného chlapíka s tím, že to byl dobrej film. Teď jsem viděl podruhý a osvědčila se stará pravda, že některé vzpomínky je lépe nechat spát. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Oddychové béčko,které si na nic nehraje a nenutí vás nikterak přemýšlet. Což jednou za čas ocenuju,protože ten mozek taky musí občas na dovolenou. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Ježiš, Katastrofy. Když nepočítám Prince Slunce, byly Katastrofy moje nejhranější VHSko. A byl mi šumák, že příběh je stupidní, triky jsou k uzoufání, že Casper spíš pobíhá než hraje... protože Catherine Bell byla v mý raný pubertě něco jako bohyně. A dneska, po deseti letech, si pořád můžu říct, že to byla a pořád je nehorázně pěkná kun... baba. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, na to, jaké téma si to vzalo - cestování v čase - je to do chvíle, než zjistíte pravdu o příběhu, docela dobré, místy celkem napínavé a skoro jsem si říkal, že by to mohl být docela dobrý díl nějakého seriálu, kde byste si ke dvěma hlavním postavám udělali i nějaký vztah. Jinak to ale nějak speciálně nevyniká. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Pro mne jednu dobu celkem zajímavý katastrofický film i když tento žánrový přídomek mu zase až tak úplně nesedí, jelikož jde vlastně i o sci-fi, takže to není až tak jenoznačné. Pozitivní je jediná věc a to námět a osobně si jsem jistý, že kdyby se ho ujala jakákoli věhlasnější produkce a trochu ho dopilovala, tak jsem teď neřešil pouhé dvě hvězdy a film mohl světem putovat, jako velice vydařená podívaná. Takhle se z něj stal garážový paskvil, který nakones skončil pochopitelně jen na videu a já se jen utvrdil v tom, že takových zmařených námětů je v současné kinematografii bohužel pořád dostatek. ()

corona 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme sú dobré dve veci: námet /aj keď si myslím že skutočný návštevníci by nechceli byť zvečnení na titulkách/ a Julian Richings ako cestovateľ v čase /ten ksicht si nebolo možné na fotkách nevšimnúť/. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dve nesympaticke skrachovane existencie sa rozhodli zahrat si vo filme, ktory zmixoval do jedneho celku Terminatora, matrixa, Nezvratne Osudy ...... a cert vie co este. Katastrofa za 5 % ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak přes půlku filmu je to docela příjemné béčko (snad skoro se vším, co k béčkům patří) se zajímavým nápadem a jelikož se mi na to dobře dívalo, dokázal jsem i do jisté míry tolerovat určité slabiny, které v tom prostě jsou a není jich málo. Ale jinak jo, celkem mě to bavilo. Pak to ale začne postupně jít dolů, z příjemného béčka se začne stávat hodně průměrné béčko a posledních 20 minut mi popravdě dost vadilo, jelikož v nich bylo takových deus ex machina zvratů a scén, že už mi to dost vadilo i na svůj žánr, jen aby to mělo ultra mega hepáč. Mohl být i tak, já proti němu nic nemám, ale pojatý mohl být určitě mnohem líp, klidně i tou standartní cestou, než takovým laciným zvratem. A i když jsem pořád přemýšlel nad tím, že bych tu třetí hvězdičku ještě za něco splašil, dosavadní pomalu se kazící dojmy mi shodil dolů ještě víc klasický klišé konec jak z podprůměrných amerických hororů. Ale musím uznat, že i když to rozhodně nemá dokonalý scénář, aspoň trošku se místy snaží být nějak promyšlený a do jisté míry inteligentní. Opakuji, do jisté míry. Lepší 2* ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Pro většinu lidí sračka, ale díky perfektní zápletce se mi film hodně líbil. Cestováním v čase sem posedlej už od mala. Vše bohžel ztroskotává na provedení. ()

Reklama

Reklama