Reklama

Reklama

Skateporning

Trailer
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2015, 36 min

Režie:

Martin Hausner

Scénář:

Martin Hausner

Kamera:

Martin Hausner

Obsahy(1)

Skateporning je především nové tuzemské video z dílny Lip Production, které mapuje partu kámošů, co si plní svoje sny. Skateboarding, cestování, filming, partying .... Uvidíte především jezdce jako Karla Raichla, Tomáše Javůrka, Matyáše Volka, Honzu Malýho, Michala Suchopára, Martina Peka...a další kámoše od nás i ze zahraničí. Snímek vznikal i v zahraničí, jako bylo například Německo, Francie, Bulharsko. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Luke7 

všechny recenze uživatele

Skate fanoušci si přidají * k mému hodnocení. Nemám nic proti výkonům na skejtu. Nemám nic proti cestování a různým parádičkám co borci provádějí. Hudba taky dobrý. Ale proč se mám dívat jak co 5 min. pijí Jegra či jedou v autě. Chtělo by to sestříhat na polovinu a byl by z toho férovej film o výkonech a né o pití. Asi hodně sponzor tlačil na pilu, když chce být za každou cenu vidět. MFOF 2015 Opava. ()

rekkky 

všechny recenze uživatele

Absolutně uvolněná a zároveň zábava, z níž čiší rebelie na každém coulu a proto tak vysoké hodnocení. Tento koncept prostě zapadá do představ o pohodové podívané. Doplňky v podobě soundtracku nebo zvolených reálií jdou prostě skvěle ruku v ruce se skateboardingem. ()

Reklama

Reklama