Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Byla to první holka, která ho kdy viděla nahého a ač mu bylo jen sedm let, dost to tehdy prožíval. Allison a Berke se pro sebe prostě narodili. Když se Allison odstěhovala, Berke nikdy nezapochyboval o tom, že je osud opět svede dohromady. Nakonec se to stalo v jídelně střední školy. Úsměv, jiskřička v oku a ruka byla v rukávu. Po šestnácti měsících se ale idylka nečekaně rozpadá a Berke dostává kopačky. Jediné, na co dokáže myslet, je jak dostat svoji životní lásku zpět. Je pro to ochoten udělat cokoliv, dokonce se přihlásí i do školní muzikálové show, jen aby byl Allison na blízku. Při konkurzu mu pomůže kamarádova sestra Kelly. A zaslepený Berke si ani nevšimne, jak je vlastně Kelly krásná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Torision 

všechny recenze uživatele

Cože, 55%? Vždyť je to naprosto super teenagerovská komedie! Fakt na odreagování jednoznačná záležitost, která je hodně vtipná a zároveň nečerpá z fekálního humoru (většinou). Zápletka filmu je celkem milá, docela průhledná, ale tak to u těhle filmů bývá. Co ale musím vyzdvihnou je, že se celkem neznámýmu režisérovi dobře daří zkloubit 3 žánry (teen komedii, romantiku a muzikál) aniž by to působilo trapně. Takže kdybyste náhodou o tenhle film někde v telce zakopli, zkuste se ně něj juknout a myslim, že nebudete litovat. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Hlavni predstavitel mi byl straslive nesympaticky, takze jsem s nim nemohla ani trosicku soucitit. A vubec jsem neverila tomu, ze by o nej mely zajem ty nejhezci holky. Chapu, ze to nemel byt buhvijaky fesak, ale urcite by se nasel nekdo lepsi, nekdo, kdo ma alespon charisma a umi hrat. Jeho rodice byli ovsem skveli! Shane West taky zaujal, i kdyz hral netradicne zaporaka. Martin Short sice predvedl jen zlomek sveho nekdejsiho umeni, ale rada jsem ho videla. Fekalni a zvraceci excesy mi zabavu trosku kazily, ani pes me nebavil, ale celkove to byla slusna podivana. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Sbal jinou. Je jich dost. Užiješ si se svým klackem stejně." Tak tento vztahový trojúhelník, který byl chvílemi čtyřúhelník a nakonec osmiúhelník, patrně nedokáže překvapit nikoho, kdo někdy zabloudil do romantické komedie. Ono očekávat od tohoto žánru originalitu je dost odvážný nápad, takže já jsem se spíše soustředil na sympatické figury a triviální fórky, které mě rozesmály. Tím samozřejmě myslím nadrženého chlupáče Chestera, před kterým neuteče ani banánovník, nebo moderně ujeté rodiče a samozřejmě spontánní sólo Tančící nohy. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som sa veľmi čudoval, ako môže Kirsten, či Mila hrať v takejto bezduchej, nalinkovanej, vysoko predvídateľnej a strašne divnej veci. Potom som si všimol, kedy bol film nakrútený a trochu som sa upokojil. Dá sa povedať, že o dosť horší High School Musical. A to je už fakt čo povedať. Ale vydržal som film dopozerať až do konca a to je asi jedno z mála plus. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

A to som si myslel, že tieto americké teenage komédie už ničím neprekvapia. Táto ma však dosť zaujala, a to najmä myšlienkou, že celý príbeh sa odohráva na motívy Sna noci svätojánskej od Williama Shakespeara - aj keď v dosť skreslenej verzii. Ale malo to proste niečo do seba, a ja ako milovník muzikálov takéto veci rád ocením. Normálne mi prišlo ľúto, že v našich stredoeurópskych krajoch sme nemali možnosť sa v škole zúčastňovať takýchto divadelných hier. Ale späť k filmu - hoci dej bol dosť predvídateľný, nič to nemení na skutočnosti, že to bolo podané takým komediálno-dramatickým štýlom, ktorý dokázal vytvoriť príjemnú atmosféru. No ako už býva zvykom v americkej teenage-comedy produkcii, tak niektoré scény boli strašne prehnané a v tom prípade nevytvárali dojem zábavy, ale skôr trápnosti. Nevadí, aj tak sa mi to páčilo a je to tak medzi 3/4* - ale nič sa nestane keď práve v tomto prípade to zaokrúhlim smerom hore (často ani tá 6-stupňová hodnotiaca škála nedokáže vyhovieť). ()

Galerie (55)

Zajímavosti (3)

  • Kirsten Dunst vzala roli v téhle komedii, protože nabízela příležitost ve zpěvu. Píseň Dream of Me se stala vrcholem finále. (NinadeL)

Reklama

Reklama