Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Neutron není jen obyčejným chlapcem jako každý jiný. Je to mladý génius s vlastní podzemní laboratoří na experimenty, lítá v tryskové raketě a je páníčkem robotického psa Goddarda. Dlouho se snaží o navázání kontaktu s mimozemskou civilizací a jednoho dne vypustí do vesmíru upravený toaster coby komunikační zařízení. Bez vědomí Jimmyho toaster skutečně doputuje zeleným mimozemšťanům připomínající sliz a předá jim zprávu. Když si ji přehrají, okamžitě se vydávají směr Země. Ale ne za přátelským účelem, rozhodnou se totiž unést všechny dospělé, které uviděli na Jimmyho nahrávce. Únos proběhne zrovna v noci, když se Jimmy vytratí z domu, aby si s kamarády užil otevření zábavního parku. Po zmizelých rodičích zůstane jen vzkaz, že odjeli na Floridu. Děti začnou oslavovat, protože se jim splnilo jejich vytoužené přání. Po tvrdé dětské kocovině z hromady všeho, co si nemohli jen tak dopřát předtím, si ale uvědomí, že je chtějí zpátky. Jimmy mezitím přijde na to, že rodiče byli uneseni, a že je tu jen on, kdo může přijít s plánem na jejich záchranu… (Česká televize)

(více)

Recenze (57)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem se rozhodla půjčit v půjčovně poté, co jsem shlédla Oscarový večer 2001. Shreka i Příšerky už jsem měla za sebou a tak mě zajímal i ten třetí kandidát na nejlepší animovaný film. A nezklamal mě. Neobyčejně vtipný film, se zajímavou animací prorostlý skvělými momenty. A nesmím vynechat mimozemšťany, kteří opravdu nemají chybu. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jimmy Neutron je mocný, mocnější je Dexterova Laboratoř. No ono to s tou neutronovou mocí taky nebude nijak zvlášť žhavé, zrovna jako v reálném světě:) Za Příšerkami i Shrekem docela zaostává, do kina bych na něj nešel. Ale v teple domova na (samozřejmě ZCELA LEGÁLNĚ VLASTNĚNÉM;)) DVD to není tak zlé. Pokud máte doma malého montéra či vědátora, určitě se mu to bude líbit. Pro dospělejší publikum se taky pár vtípků najde, takže ode mě to je za 70%. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Těžce průměrný snímek, který nevím jakým zázrakem se mohl dostat do nominace na Oscara 2001. Animace mě nijak nezaujala a kvalita příběhu je lehce pochybná. I když na druhou stranu je Johny krutě sympatický a geniální a vize dětí letících na vylepšené horské dráze nebo ruském kole vesmírem je vtipná. Možná to někomu sedne lépe. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Celkově jde o spíš průměrný animák s nijak zvlášť dokonalou animaci, ale způsob ztvárnění ne nepodobný světu Tima Schafera (Grim Fandango, Psychonauts, ano, to jsou hry) je zajímavý, a navíc se tu ukrývá pár naprosto dokonalých gagů (nakreslil jsem žábu :o). ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Poetika Nickelodeonu se holt nezapře :) Nejdůležitější je si užít, když vaši nejsou doma - můžete nosit oblečení, co neladí, čůrat ve sprše a nezavírat ledničku :D ()

predators 

všechny recenze uživatele

Animák, který je naprosto ideální pro piškoty! Samozřejmě, dle mého hodnocení lze usoudit, že i já byl spokojený. Tady se na nic nehraje, vše je spontánní a skvělých nápadů jsou zde mraky. A taky je možné, že jinou hračku, než je Jimmyho robopes, vaše děti chtít nebudou. 70% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Na animovaných filmech ulítávám hlavně když je animace dobře udělaná.Další dobrej animovanej film. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Moc blbý scénář. V celku slušně zpracováno. Zábava občas byla na místě. Malý vědátor se líbil spíše mému mladšímu bráchovi, já jen seděl a nezajímavě odpočítával konec filmu. reřie velice slabá, typoval bych film pro dědi od 1-10 let a pro dospělé od 80-100. ()

Reklama

Reklama