Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdysi dávno žil v království Anwyn pohádkový princ, který byl známý svou zálibou v zábavě a pohledných veselých dívkách. Starý král se mu rozhodl přistřihnout křídla a oženit ho s lothianskou princeznou, čímž by mimo jiné zastavil nekonečné válčení mezi oběma královstvími. Princi se však do ženění příliš nechtělo. Nejprve se chtěl dosyta vyřádit, a pak hledat opravdovou lásku. Král byl však neoblomný. Na rynku před palácem princ zahlédl pohlednou dívku z lidu a zachránil ji z rukou násilníků, za což mu poděkovala vroucím polibkem. Byli však přistiženi, princ byl obviněn ze znevážení královské dcery a za trest proměněn i se svým panošem Rodneyem v žábu. S tím, že kletba pomine, až dostane polibek z lásky, a trvale zrušena bude až poté, co se najde dívka, která by se za něj provdala. O pět set let později je princ stále žábou a marně čeká na polibek z lásky stejně jako Rodney, jeho věrný společník. Jednoho dne se připletou do cesty školnímu zájezdu z Ameriky. Než se nadějí, skončí v batohu jednoho ze školáků, a nečekaně se tak ocitnou v New Yorku. Tady je zachrání před smrtí pod koly aut sličná Kate, vozící v bryčce po městě turisty, a dopraví je do parku, kde prince shodou náhod políbí herečka Margo. Princ i Rodney se znovu promění v lidi, jejich problém je však vyřešen pouze zčásti. Princ má třicet dní na to, aby našel Margo, získal její srdce a následně také ruku. (TV Nova)

(více)

Recenze (28)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Klasický Hallmark jak vyšitý, vezmeme nějaký známý exotický (rozuměj evropský) námět, řádně protřepeme a narozdíl od Bonda i promícháme s americkými reáliemi a kulturou a vznikne nám... v případě milovníka klasických pohádek prazvláštní patvar, který moc neosloví. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Přesuneme klasickou evropskou pohádku do New Yorku a uvidíme, co to udělá. Kvák! řekl princ. Nechápou ti dva, že se zkrátka doba změnila? Ufff, ty patetický řeči, lááááska, povinnost, jémináčku. Kvák! řekl princ, když jsem to viděla podruhé: Kvák! říkal princ i potřetí. Kvák, bude princ říkat naprosto pokaždé, když budou dávat tuhle roztomilou pohádku nepohádku. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Jednoho ospaleho sobotniho odpoledne jsem si pustil jednu nejmenovanou TV s ciste televizni produkci a narazil jsem tam na tento film. Trosku me tam prekvapila Christina Applegate a jelikoz mam tuto herecku rad ze "zenaty se zavazky", rozhodl jsem se filmu dat sanci. Jenze zhruba po pul hodine jsem nudou usnul, tak hvezdicku musim dat jen diky Christine... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Výplňová vata mezi několik bloků televizních reklam, která bohužel nedokáže zaujmout ani námětem, ani zpracováním ani řidce nasázenými vtípky. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nic originálního, ale přesto docela fajnová podívaná. 50% je podle mě nejpřijatelnější hodnocení. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nezdárný princ, který společně se svým sluhou přečká v žabí podobě několik staletí ? Proč ne ... v tom případě by ale měl být alespoň zběžně obeznámen s osudem svého království. Nebo se pletu ? V Americe se přece nedobrovolně ocitl až s úsvitem jedenadvacátého století ! Nicméně ... neřekla bych, že je to podstatné ... pro pohádku. Je trochu lehkomyslná - stejně jako její hlavní hrdina. Sice neběhá - tak jako on - za každou jen trochu pohlednou sukní, ale proplouvá ruchem velkoměsta, aniž by se zatěžovala detaily svých dalších kroků. Spoléhá na intuici a na svůj vzhled, skálopevně přesvědčená, ze všechno dopadne podle jejích představ - jako v každé správné pohádce. Nakolik uspěla, to už posuďte sami. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Dva výkony v tomto filmu stojí za to. Tím druhým je Billy Connolly, který se prostě baví a tím prvním a nejdůležitějším je Martin Short, který celou tuhle pohádku vyzvedá ze šedi průměrného žabího bahna. "vy všichni, berete si zde....vás všechny?" ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Občas vtipná, ale většinou spíš naivně hloupoučká pohádka ala francouzští Návštěvníci. Kde ostatně v nepovedeném pokračování hrála také Christina Applegate a dokonce to bylo ve stejném roce. Takže podobně jako její rutinní postava pěkné miloučké průvodkyně moderní dobou pánům ze starověku, tak rutinní je tahle dětská taškařice se spoustou láskování a šermířského blbnutí. Ale když v tom jsou herci jako Billy Connolly, tak to klidně zkoukne i protřelý divák jako já :) ()

wer4 

všechny recenze uživatele

Prečo tie tri hviezdičky? Ja ani sama neviem, asi za snahu, pár vtipov v prvej polovici a za to, že som to pozerala v príjemnej vianočnej atmosfére .. tak som nejaká povznesená :) ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Musel jsem se podívat, jestli je to opravdu Christina, protože jsem nevěřil, že by hrála v takovém paskvilu. Ale bohužel ano... ()

Johnny 

všechny recenze uživatele

Priemerná rozprávka o pobyte stredovekého šľachtica v modernom New Yorku hľadajúceho lásku na celý život. Aké originálne. Jediné lákadlo bola Kelly Bundová, ale v podstate nakoniec ani moc nie. ()

tuwanakha 

všechny recenze uživatele

Příjemný romantický film v pohádkovém hávu. Žádné veledílo, vše dopředu jasné, ale po všech těch krvacích a kriminálkách z ... jsem si odpočinul od stresujících a depresivních filmových scén s velkou chutí. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Snaha o využití potenciálu objeveného námětem Návštěvníků s Jeanem Reno - není to tak špatné, vizuálně nadprůměrné, myšlenkou chvíli nahoře, chvíli dole --- sice žádný zázrak, ale příběh si podrží alespoň při prvním sledování --- ostatní napodobeniny Návštěvníků (1993) nedopadly jinak --- ono to filmové kouzlo nesedne jen tak ;-) ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Asi nemá smysl rozmazávat tenhle nesmysl. Snad jen souhrn těch největších problémů - hlavní hrdina (hrozný tragéd), neustále křičení hlavnícho postav, blbý příběh a slabé televizní triky. Na druhé straně relativně obstojná Christina... ()

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

O co je tahle parodie na film lepší než třeba tohle, kde se to jen hemží odpady?? Ve scénáři to nebude, v hereckých výkonech už vůbec ne....pro mě v ničem! ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Roztomile odpočinková pitominka o celkem ničem, neurazí, nezhnusí a ti žabáci byli rozkošně polidštění. Zejména oceňuje, že je odlišili barevně - kdo má zkoumat, která žába je která? Už jen za to ty 3 hvězdičky, když pomyslím, jak mě namáhá v některých moderních seriálech pořád přemýšlet, kdo je kdo, když všichni vypadají stejně. Dlouhovlasé holky, na ježka hošani, identický výraz. Tady bylo aspoň jasno. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdice za prince, který vojel vše co mělo díru a tep - je to můj hrdina. Když se děj přemístí do NY, začne to stát za hovno a člověk s nostalgií a slzou v oku vzpomíná na ty měchy ze zvonice... Být celý film ve stejném duchu jako prvních 15 minut, rozhodně bych hodnotil jinak a nešetřil bych superlativy. ()

Reklama

Reklama