Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdysi dávno žil v království Anwyn pohádkový princ, který byl známý svou zálibou v zábavě a pohledných veselých dívkách. Starý král se mu rozhodl přistřihnout křídla a oženit ho s lothianskou princeznou, čímž by mimo jiné zastavil nekonečné válčení mezi oběma královstvími. Princi se však do ženění příliš nechtělo. Nejprve se chtěl dosyta vyřádit, a pak hledat opravdovou lásku. Král byl však neoblomný. Na rynku před palácem princ zahlédl pohlednou dívku z lidu a zachránil ji z rukou násilníků, za což mu poděkovala vroucím polibkem. Byli však přistiženi, princ byl obviněn ze znevážení královské dcery a za trest proměněn i se svým panošem Rodneyem v žábu. S tím, že kletba pomine, až dostane polibek z lásky, a trvale zrušena bude až poté, co se najde dívka, která by se za něj provdala. O pět set let později je princ stále žábou a marně čeká na polibek z lásky stejně jako Rodney, jeho věrný společník. Jednoho dne se připletou do cesty školnímu zájezdu z Ameriky. Než se nadějí, skončí v batohu jednoho ze školáků, a nečekaně se tak ocitnou v New Yorku. Tady je zachrání před smrtí pod koly aut sličná Kate, vozící v bryčce po městě turisty, a dopraví je do parku, kde prince shodou náhod políbí herečka Margo. Princ i Rodney se znovu promění v lidi, jejich problém je však vyřešen pouze zčásti. Princ má třicet dní na to, aby našel Margo, získal její srdce a následně také ruku. (TV Nova)

(více)

Recenze (28)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Přesuneme klasickou evropskou pohádku do New Yorku a uvidíme, co to udělá. Kvák! řekl princ. Nechápou ti dva, že se zkrátka doba změnila? Ufff, ty patetický řeči, lááááska, povinnost, jémináčku. Kvák! řekl princ, když jsem to viděla podruhé: Kvák! říkal princ i potřetí. Kvák, bude princ říkat naprosto pokaždé, když budou dávat tuhle roztomilou pohádku nepohádku. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Občas vtipná, ale většinou spíš naivně hloupoučká pohádka ala francouzští Návštěvníci. Kde ostatně v nepovedeném pokračování hrála také Christina Applegate a dokonce to bylo ve stejném roce. Takže podobně jako její rutinní postava pěkné miloučké průvodkyně moderní dobou pánům ze starověku, tak rutinní je tahle dětská taškařice se spoustou láskování a šermířského blbnutí. Ale když v tom jsou herci jako Billy Connolly, tak to klidně zkoukne i protřelý divák jako já :) ()

Reklama

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Roztomile odpočinková pitominka o celkem ničem, neurazí, nezhnusí a ti žabáci byli rozkošně polidštění. Zejména oceňuje, že je odlišili barevně - kdo má zkoumat, která žába je která? Už jen za to ty 3 hvězdičky, když pomyslím, jak mě namáhá v některých moderních seriálech pořád přemýšlet, kdo je kdo, když všichni vypadají stejně. Dlouhovlasé holky, na ježka hošani, identický výraz. Tady bylo aspoň jasno. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Jednoho ospaleho sobotniho odpoledne jsem si pustil jednu nejmenovanou TV s ciste televizni produkci a narazil jsem tam na tento film. Trosku me tam prekvapila Christina Applegate a jelikoz mam tuto herecku rad ze "zenaty se zavazky", rozhodl jsem se filmu dat sanci. Jenze zhruba po pul hodine jsem nudou usnul, tak hvezdicku musim dat jen diky Christine... ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdice za prince, který vojel vše co mělo díru a tep - je to můj hrdina. Když se děj přemístí do NY, začne to stát za hovno a člověk s nostalgií a slzou v oku vzpomíná na ty měchy ze zvonice... Být celý film ve stejném duchu jako prvních 15 minut, rozhodně bych hodnotil jinak a nešetřil bych superlativy. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama