Reklama

Reklama

Sponzor

(TV film)

Obsahy(1)

Tento bakalářský příběh líčí velmi humorně, jak těžké je získat sponzora pro cokoliv - tím spíše pro encyklopedii, která má ryze naučný charakter. Ale ujme-li se tohoto úkolu rozhodná, i když trochu staropanenská vědátorka a jejím protějškem nebude nikdo jiný než úspěšný a pouze do fotbalu zamilovaný podnikatel, zbohatnuvší v oblasti mlékárenství, nemusí být kupodivu vše ztraceno. I když cesta k jeho peněžence bude mít několik fází a od hrdinky si vyžádá i značnou míru ženské taktiky a trpělivosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Tessie 

všechny recenze uživatele

Tak s podobnym spratkem, ktery byl ve vlaku, jsem jednou taky jela. Hruza ta zeleznicni doprava, spolecnost v ni bohuzel neovlivnime... Nicmene to byla jen kraticka scena na doplneni, ale i v te Iva Janzurova excelovala. Moc se mi tahle povidka libila. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Voni mi minulej týden ukradli celej kamion Pacholíků !! A já vo nich mám psát knížky ?! Tak to teda ne !!" ;) ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Bakalářská povídka o autorce rozsáhlé encyklopedie, na jejíž vydání nemá peníze a tak jede žádat bohatého severo-moravského boháče o sponzorský dar. Úchvatné filmové představení Janžurové a Suchařípy, jinak by to byl průměr. Hudba: neuvedeno ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Nenáročná televizní komedie s netradičním tématem. David Suchařípa prostě pobavil. Bez něj by to bylo poloviční. 3* za 60% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama