Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální příběh manželů, kteří po dvaceti pětiletém soužití a po odchodu dospělé dcery z rodiny začínají pociťovat všednost každodenního soužití. Manžel se čím dál víc věnuje svému filatelistickému koníčku a jeho žena, znepokojená jeho nezájmem, hledá cesty, jak manžela vyprovokovat a upoutat jeho pozornost. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Obsazení je dobré, zápletka by mohla být humorná, ovšem velkým problémem je stopáž. Celý příběh podobně zamotaný by vystačil na délku maximálně dvou bakalářských epizod nebo o trochu delší televizní scénky. Jako osmdesáti minutový film ovšem selhává na své délce a to, co by mělo být vtipné, humor vlastně rychle ztrácí. Ještě, že je film alespoň dobře obsazen, takže taková nuda to zase není. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Televizní komedie poplatná své době.. „Já jako stavař jsem zásadně proti rozvodům .. když se lidé ožení, chtějí byt .. pak se rozvedou a chtěj další .. takhle jich nebude nikdy dost!“ 45%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já, jako stavař, jsem zásadně proti rozvodům." To se takhle dva rozvedou, hned pořebujou novej byt, ožení se, rozvedou se a zase chtějí nový byt. Chudák stavař Franta Vrána. Jenže Franta není jen stavař, on je i stratég a tady začíná ta správná zábava. Musím se přiznat, že jsem odkojen socialistickým budováním společnosti, takže soudruh zedník sem ani soudruh filatelista tam, mě nemohou rozhodit. A patrně proto jsem zasmál do sytosti. S optimistou Frantou prostě je sranda, nechápavej zedník Novák je naprosto dokonalej, situační komiky jsem viděl dost a dokonce zasloužilá umělkyně Bohdalová byla o něco méně trapná než obvykle, za což jí děkuju. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Komediální taškařice z režijní dílny legendárního Evžena Sokolovského, v níž Bohdalka líčí rafinované nástrahy na frigidního manžela (Řehoř), jinak zapáleného filatelistu... Televizní dramaturgie tehdy doslova chrlila podobná nenáročná dílka, utvrzujíc tím poklimbávajícího diváka v jeho spokojeném rodinném životě. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie podložená láskou k filatelii. Dvě starší manželské dvojice, jedna dcera na vdávání, trocha manželské nevěry a hodně nedorozumění. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Na tomhle kousku je krasne videt, jak to vsechny boli, kdyz je pointa je prozrazena uz po par miuntach a herci musi jeste hodinu hrat a divaci to sledovat. Chjo, proc to nemelo 15 minut? Jako bakalarska storka by to bylo ok, jako 80 minutovka je to strasne... ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Poněkud časově natahované, místy skřípající, ale jinak celkem fajne. Bylo potěšením se dívat na (s výjimkou Švábové) výborné herce, kteří jeli naplno, jak bylo jejich zvykem. ()

710.cz 

všechny recenze uživatele

Tato "komedie" rozhodně stojí za shlédnutí. Když už pro nic jiného tak proto, aby si člověk uvědomil, jak ohyzdné v té době byly ženy. ()

Reklama

Reklama