Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 3 (1992) (série)


Sušenky (S03E01)

(epizoda)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1992, 8 min

Obsahy(1)

Matovi dojdou sušenky, tak se s Patem rozhodnou, že si upečou vlastní. Těsto začnou míchat v hrnci, ale přeženou to s množstvím, tak vezmou necky. Ani ty nestačí, tak těsto míchaj v míchačce, těsto musí vyválet na koberci, stůl je malý. Po upečení zjistí, že sušenky jsou tvrdý jako beton, tak s nima vydláždí chodník.) (Stodvacet)

Recenze (26)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ha, a pak že ženská ruka je v kuchyni nepostradatelná. I my chlapi umíme vařit a Pat a Mat jsou toho živoucím důkazem. Na kuchařku nehleďme, beztak to psala nějaká hloupá ženská, dáme tam trochu toho, špetku tam toho, však na to máme cit! Když se nepovede dávkování, doladíme to jiými surovinami a pokud to po vytáhnutí z trouby náhodou nebude úplně košer, použijem to třeba na stavbě :) 7/10 ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mat nabídne Patovi sušenky, jenže všechny sežral a žádná nezbyla. A tak je čas pro upečení vlastních. Ovšem to, co se při pečení sušenek dá vše využít, na to můžou přijít jen naši milí koumáci (míchačka, necky, hrabě, válec, roura, záchodový zvon). Pointu všemu dává závěrečné uplatnění sušenek tvrdých jak skála. Parádní díl. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat se s pečením moc nepárají. Každá správná hospodyňka by takovéhle sušenky hodila do odpadu, ale naši šikulové ne. Ti si dokáží poradit a najít pro ně praktické využití. Jen je škoda, že se tato pointa dá odhadnout už od začátku. ()

Reklama

Reklama