Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 3 (1992) (série)


Cyklisti (S03E03)

(epizoda)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1992, 8 min

Obsahy(1)

Pat a Mat si chtějí vyrazit na kolech, Mat na něm neumí, tak mu Pat na kolo přidělá přídavná kolečka ze sekačky. Naloží si moc velký náklad do kopce to Pat nemůže vyšlapat, tak půlku nákladu vyhází. Mají kolizi a Patovo kolo je nepojízdné, udělají si dvojkolo, to také rozbijí. Tak jedou na jednom s tím spadnou do příkopu a nemají ani jedno kolo, sundají si přídavná kolečka a kutálejí je před sebou domu. (Stodvacet)

(více)

Recenze (28)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ženské, které jsou terčem kritiky kvůli tomu, že si na jakékoliv výlety chtějí sbalit půl domácnosti, jsou proti Patovi a Matovi nic, ti by na kolo naložili klidně i celý dům, kdyby to šlo. Tomuto dílu bohužel chybí něco z typické "A je to-vské" kreativity, či aspoň lepší závěr / pointa... To máte, hoši, za to, že jste si chtěli místo práce udělat den volna. 6/10 ()

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta patomaťácká bizarnost je prostě odzbrojující. Cyklotoulky působí díky reáliím (kostel, propast) opravdu plasticky. Dvojkolo sešňerované provazem, nebo žebřík na nosiči, to je prostě k neuvěření. Čekal jsem, že ešus poslouží jako helma:-) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po provedené práci je potřeba si pořádně zarelaxovat. Takže výlet na kole je naprosto ideální nápad. Takhle to funguje i u mě. Já většinou cestuju na lehko. Pánové se zřejmě chtěli nachystat na všechno, co by je mohlo překvapit. Ale svým počínáním by rozhodně udělali radost nějakému bezdomovci, který by si za prodané věci mohl koupit krabicák a pak by se v klídku někde opijel. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

wosho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduchá animace spojená s propracovanou a dokonalou výpravou. Plus geniální a jednoduchý nápad na děj provedený groteskou. A výsledek? Jedna z nejvtipnějších loutkových serií natočená nejen u nás. Každý díl si zaslouží plný počet, protože dokáže rozesmát i po stém vzhlédnutím ()

Reklama

Reklama