Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 3 (1992) (série)


Parkety (S03E05)

(epizoda)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1992, 8 min

Obsahy(1)

Pat a Mat mají špinavé parkety, rozhodnou se je bruskama vybrousit. Broušení si usnadní a pořádají na bruskách závody, bohužel parkety zbrousí úplně na beton ,tak si je v místech, kde nejsou, domalují:) (Stodvacet)

Recenze (33)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch slabších dílů, Pat a Mat dokážou být i mnohem vynalézavější a vtipnější, ovšem na druhou stranu, autodrom v obýváků také není úplně všední záležitost... Mno, ale hoši, ta podlaha po vás zůstala teda pěkně hnusná. 6/10 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem šikovnej asi jako oni, ale nikdo se mi nezasměje. A i když to nikdy nepochopím, tak pro mě vždy bude Pat a Mat tím nejlepším z Československé krátkometrážní tvorby. "Podobné" jako Tapety, ale o malinko nezáživnější. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

jumas 

všechny recenze uživatele

Tento díl jsem viděl snad 50x a určitě mě nikdy neomrzí. Jezdit po pokoji na strojích na parkety je úplně geniální nápad, který bych si chtěl také vyzkoušet, ale asi na to nikdy nedojde. Nejlepší díl Pata a Mata vůbec. ()

Reklama

Reklama