Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karel Hradilák nejmladší dokončí s úspěchem celnickou školu, aby mohl nastoupit v Hřensku, kde žije jeho dědeček, někdejší celník. Jolana Nováková, která se málem zapletla do nekalých akcí Romana a Mirka, se odstěhovala do Náchoda. Pokouší se navázat kontakt s Karlem, ovšem ne příliš úspěšně. Zato propuštěný vězeň Roman se zabývá pašováním historických předmětů, kradených v Polsku a převážených nákladními vozy TIR. K tomu chce využít Jolanu. Hodí se mu, že děvče bydlí blízko polských hranic, a chce si v jejím bytě schovávat kradené věci z Polska. Jolana ho odmítá, ale když se nedokáže dohodnout s Karlem, tak mu nakonec schová u sebe doma prázdný kufr... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

dyfur 

všechny recenze uživatele

....tak sa teda dali zasa dokopy....no sláva....dedko mal,ale pravdu....a to jej chovanie resp. nič nehovorenie...nič nerobenie ,keď sa jej ex frajer choval ako úlny primitív k dvom starším dedkom...teľacina .....ten celý cyklus venovaný colníkom končí síce ako happy and ...ale ozaj je to happy end ?....... ()

Reklama

Peabody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

velmi slabý závěr, Trejtnarová a Martin Štěpánek podle mne ve velmi slabých výkonech a J Hanzlík takový nemastný neslaný. Nějak se to zkušenému FF nedařilo udržet, což je asi vina scénáře. V díle Léto s Venuší to bylo lepší, jistě ale i kvůli herecké dvojici ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Točilo se v celnici Harrachov, Náchodě a Hřensku. (sator)

Reklama

Reklama