Reklama

Reklama

Ve znamení Merkura

(seriál)
všechny plakáty
TV spot 4
Povídkový / Drama
Československo, 1978, 6 h 15 min (Minutáž: 72–78 min)

Scénář:

Ivan Gariš

Hrají:

Jaromír Hanzlík, Josef Beyvl, Stella Zázvorková, Kateřina Macháčková, Václav Postránecký, Alena Vránová, Ota Sklenčka, Jiřina Štěpničková, Otto Lackovič, Josef Langmiler, Zuzana Ondrouchová (více)
(další profese)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Příběhy celníků z dob minulého režimu, kde hlavní roli hraje boj celní správy s pašeráky a podvodníky. (Televize Seznam)

Recenze uživatele GeminiK k tomuto seriálu (3)

Muzikantský celník (1978) (E01) odpad!

Třicetiletý Hanzlík hraje jelimana po škole, který nastoupí do svého prvního zaměstnání. Strašidelná atmosféra hlubokého socialismu, tesilky, výrazné vzory oblečení a přehlídka značek automobilů. A taky pohled na myšlení té doby. Kdo se usmívá a je příjemný ten je podezřelý. Brrr. Na tohle se nemůže nikdo dívat ani z nostalgie. ()

Léto s Venuší (1978) (E02) odpad!

A flagelanství pokračuje. Uniformy VB v barvě kopenhagengrün a nervy drásající případ ukradeného obrazu. Ale jsem o něco chytřejší: “Sobota. To je ten den před nedělí”. ()

Případ živého muže (1978) (E03) odpad!

Toto veledílo nezachrání ani sebelepší obsazení. Za co tak vysoké hodnocení? To tu dobu nikdo nezná ani z vyprávění? Ještě tu chybí komentáře, že je to zajímavý počin a nejkrásnější zvrácená podívaná, které jsem našla u podobných seriálů z té doby. ()

Reklama

Reklama