Reklama

Reklama

Jamie Oliver: Roztančená kuchyně

(pořad)
  • Česko Jamieho roztančená kuchyně (více)
Reality-TV / Rodinný
Velká Británie, 2002, 52x30 min

Režie:

Brian Klein

Účinkují:

Jamie Oliver
(další profese)

Obsahy(1)

Jamie Oliver dělá to, co má nejraději - vaří pro své kamarády. V pořadu Oliver´s Twist potkává Jamie lidi nejrůznějšího ražení a všechny je zve k sobě domů, kde pro ně vaří ty nejúžasnější recepty, které si dokážete představit. Doprovázíme ho po jeho oblíbených obchodech a trzích, nakupujeme s ním vybrané pochoutky a nezbytné ingredience a necháváme se přitom poučit, na co si dát pozor, když nakupujeme svá oblíbená jídla. Párty může začít. A jaké zajímavé lidi z londýnského prostředí potkáme? Stuarta a Russella potkal Jamie přibližně před pěti lety. Pomohli mu zrenovovat celý byt a především kuchyni a on nevěděl, jak se jim za to náležitě odvděčit. A pak přišel ten velký nápad něco dobrého jim uvařit... Dom, Jamieho přítel, je kouzelník a vegetarián. Společně s kamarádkou Sandi, bratrem Timem a manželkou Sandy, jež jsou také vegetariáni, si dali dostaveníčko s Oliverem, který jim ukazuje, že nejíst maso není totéž, jako být pouze o čočce a tofu. Greg a Junior se živí vystupováním se svými zábavními čísly po londýnských nočních klubech. S tím souvisí i jejich příšerná dieta, která se skládá výhradně z fastfoodů a piva. Jamie jim ukáže několik rychlých, jednoduchých a především zdravých receptů, které zvládne úplně každý... Francesco, Sarah a Andre jsou američtí studenti. Od prvního okamžiku, kdy se ocitli v Londýně, milují britskou kuchyni. Jamie je zde proto, aby je pár tradičních receptů naučil... Andy, Louise, Chas a Ollie pracují u policie a všichni milují kořeněná jídla. To je přesně parketa pro Jamieho... Mark, Alex a Fraser hrají za Jamieho oblíbený londýnský ragbyový tým The London Wasps. Po utkání potřebují doplnit energii a Oliver jim rád poslouží svými znalostmi a umem... Lynne, Chris, Paula a Joe jsou velkými fanoušky ABBy. Křižují zemi ve své dodávce a každý víkend sledují pořad o své oblíbené kapele. Právě vyhráli cenu za nejlepší fanoušky, což je příležitost pro Jamieho, aby připravil něco dobrého k snědku. Louise, Naomi a Emily jsou tři překrásné dívky, v současné době bohužel všechny bez přítele. Jamie je učí několik fantastických jídel, které jednoho dne budou vařit doma pro své milé a dává jim několik dobrých rad, jak najít toho pravého... Znáte tu pověru o modelkách, které nejedí tučné jídlo, aby si udržely štíhlou postavu? Ani v nejmenším to neplatí, když Jamie pozve své kamarádky Jasmine, Vicki a Polly... Steven a David se živí jako poštovní kurýři na kolech. Celý den se někde prohánějí a živí se pouze sendviči. Jamie je naučí několik jídel trochu jiného ražení, které si přesto můžou brát pohodlně sebou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevařím a nikdy jsme snad nevařil ale na tohle je radost pohledět. Při sledování dostane člověk strašnou chuť k jídlu a celá série je skvěle udělaná, od shánění a nákupu potravin v místních tržištích až po samotné zábavné vaření. Recepty taky stojí za to. Jak jednou začnu vařit tak kvůli Jamiemu! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Podle mě tento charizmatický angličan strčí všechny Babicy,italy a podobné trapáky hravě do kapsy svým důvtipem,výberem receptů a vším možným a pamatuji si,že když jsem se na tento pořad dívala tak nejen,že jsem na to jídlo dostala chuť ale i když moc nevařím tak mě zaujal už jen tím jak si to vaření Jamie užívá... ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Keď je práca potešením, život je šťastím :) V prípade Jamieho to určite platí na 100%. Je vidno, že chlapec to má "v ruke" a vie čo robí. Navyše to robí s ľahkosťou jemu vlastnou a nezameniteľným šarmom. Nie je to len také nijaké postávanie v kuchyni, ale s Jamiem sa vyberieme aj do anglických obchodov a na trhy, čo dodáva programu rezkosť. ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Jamie není sice žádný top kuchař, ale pěkně se na to dívá. Taková nezávislá domácí kuchyně. Někteří tady pláčou, že suroviny nejsou k dostání, ale všimli jste si, že by snad nakupoval v hypermarketu ? Vždy jde do speciálky a nechá si poradit a tom to je, o suruvinách. Navíc má spousty postupových nápadů, chilli opečené přímo nad plynovým hořákem, saláty trhané u silnice ve městě, atd. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

To je šišlavej kretén. Horší v mluvě už je jenom Hadamczik. Bych mu nacpal to jeho žrádlo do prdele. A jak je oháklej, jak ze smetiště hadrů pro bezdomovce a to jistě má peněz dost, aby nějak vypadal. No vypadá po britsku. Tedy příšerně, ani Měšták by z něho nic neudělal, ale má drzost lézt na televizní obrazovky. Za vydělaný prachy hybaj k logopedovi, ačkoliv pochybuji, že s tebou něco udělá. Kdo neumí mluvit nemá před národem co dělat. A že si ti lidi co ráčkují nebo šišlají vybírají nejvíc slova kde jsou právě písmena co neumí vyslovit. Pořad samotný děs. Dokážu řádně strhat filmy a pořadu o vaření nedám ani hvězdičku nebo procento, protože není těžké to natočit. To radši nežrat. 0% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Jamie Oliver vařil i pro britskou královskou rodinu. (Attta)

Reklama

Reklama