Reklama

Reklama

Základ rodiny

  • USA The Family Stone (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sarah Jessica Parker v roli, za kterou byla nominovaná na Zlatý globus* a další zářivé hvězdy vládnou úžasné komedii nabité „břitkým humorem“ (Rolling Stone)! Základ rodiny je okouzlující romantický film, během kterého se nepřestanete smát! Věčně podrážděná a až příliš konzervativní ředitelka korporace Meredith Morton (Sarah Jessica Parker) je zvyklá na život na Manhattanu, ale teď musí důvěrně známé prostředí na chvíli opustit. Čeká jí návštěva u rodiny svého přítele Everetta Stona (Dermot Mulroney). Stoneovi jsou ale hodně svérázní lidé a najít společnou řeč s odměřenou cizinkou pro ně nebude snadné. K tomu, aby si Meredith získala jejich srdce, bude potřeba jeden nečekaný host, dvě překvapivá milostná vzplanutí a několik piv! (oficiální text distributora)

(více)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

14.12.2005

16. února 2006 proběhne v Los Angeles 63. ročník slavnostního udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Těm letošním zřejmě bude dominovat (alespoň, co se počtu nominací… (více)

Reklama

Reklama