Reklama

Reklama

Krvavá sklizeň

  • USA The Reaping (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tragické smrti manžela a dcerky víru v Boha ztratila. Nyní Katherine vědeckými postupy vyvrací domnělé boží zázraky po celém světě. Na žádost místního učitele se vydá do městečka Haven, kde se řeka zbarvila do ruda. Místní se obávají, že je to první z biblických deseti morových ran. Katherine se případu ujme, když zjistí, že místní lidé viní z pohromy dvanáctiletou Loren. Brzy se stává svědkem dalších úkazů odpovídajících biblickému proroctví a zoufale hledá racionální vysvětlení, kterým by dívenku zachránila před lynčem. Jenže všechno není takové, jak se jeví a Satan se opět ukáže jako mistr klamu. (TV Nova)

(více)

Recenze (240)

Tom-ass 

všechny recenze uživatele

Kdyby do toho nebyla tolik zavlečená víra a nábožno, tak to mohlo být klidně lepší, ale Boží rány mě fakt na zem nedostali. ()

Scenixia 

všechny recenze uživatele

Námět Egyptských ran je poměrně slibný, ale zpracování už tak výborně nedopadlo. Kolísavý průměr.Dávám filmu 50% . Škoda, mohlo to být lepší. ()

aannemer 

všechny recenze uživatele

Vůbec se na to nekoukalo špatně. Mělo to napětí i nápady. Krvavá řeka s mangrovníkovým lesem byla dostatečně děsuplná nejen pro začátek filmu. Kamera nelítala zběsile po detailech závěr filmu byl dostatečně hustý. Já byl spokojen víc než dost. ()

wray 

všechny recenze uživatele

Vynikajuca (aspon u mna) Hilary Swank a velmi slaby zbytok :/ Zo zaciatku to je sice pekne, ma to taky Akty X nadych, a dajme tomu ze aj pocas filmu je to celkom zaujimave, ale je len otazka casu kedy to sklzne do Becka, s (nasilu) prekvapivym zvratom, a beckovym koncom. Nechavam az 2* lebo uznavam, vrylo sa mi to do pamati o maly kusok viac ako ostatne mystery becka, lenze uprimne - myslim ze vacsina divakov takto zhovievava nebude, a zhodnoti to ako brak. Z tohto dovodu teda asi nedoporucujem. ()

Ovecka_Saki 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatné, to ani náhodou, pořád ještě přemýšlím nad hodnocením, ale trochu mi ho sráží ta koncová čtvrthodinka. Ani mi nevadilo, že to úplně nebyl horor, i přesto se na to dívalo slušně. Mělo to nějaké mouchy (a to nemyslím jen tu biblickou ránu :D) ale jinak lepší 3,5* … jen škoda Bena. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Volné zpracování deseti egyptských ran v jakoby hororu. Swank hraje slušně a i celkový dojem z tohoto béčkového zpracování námětu je slušné. Jako vždy konec nic moc, protože jsme v tom zamotáni a jak to ukončíme? Závěr: stejně doporučuji. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Nevypovídá něco o tomto filmu, když po týdnu nevím, o čem ten film byl? Ale sem tomu vlastně celkem rád, protože po skončení filmu sem si říkal, že jednou vidět, je až dost.. ()

pavont 

všechny recenze uživatele

Zaner hororu je sam o sebe dost rozpacity a hladat v nom nieco nezabudnutelne je takmer nemozne. Mne sa tento pacil, kvoli niektorim skvelym scenam. Najma kobylky mali nieco do seba. Trpi klasickymi hororovymi klise ale to snad ani nieje na skodu. Skor ma mrzelo caste striedanie reality, predstav a snov. Napriek tomu vyzivny horor so skvelou hereckou v hlavnej ulohe. ()

Naranyan 

všechny recenze uživatele

Za pro mě celkem nečekanou závěrečnou fázi a hlášku, u které jsem dostal záchvat smíchu a málem spad ze židle ("Vybublaly jako prdy ve vaně") se nestydím dát 3 hvězdičky :). ()

josmart 

všechny recenze uživatele

Žánr satanský horror patří k mým oblíbeným. Po shlédnutí tohoto filmu jsem však došel k závěru, že to nejlepší už bylo uděláno (Rosemary má děťátko, Omen, Exorcista) a že by filmaři už mohli pustit tohle téma k ledu. Hilary Swank je sice fakt kočka, ale film se příliš drží zaběhaných klišé. ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Velmi slušný horor oproti jiným brakům.Nesnáším pánbíčkaření, ale tady to kupodivu fungovalo dobře. Skvělé triky, trošku zmatek nakonec, ale Hilary Swank má pěknou prdélku, takže 3 a půl* ()

Margay 

všechny recenze uživatele

(Obsahuje spoilery) - Nábožensky zaměřené horory mě nikdy zlvášť neoslovovali, ale tenhle se mi zdá povedený. I když řeku plnou krve jsem jim nespolkla, názor na holčinu jsem změnila dvakrát, mumie byla moc hezká a celkový nápad s druhorozenými byl zajímavý a minimálně pro mě nový :-) ()

Treatys 

všechny recenze uživatele

Pěkné efekty, impozantní hudba, ohraný příběh točící se okolo satanistického kultu, ale není to špatné. 70% ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrý horor, který nabídne notnou dávku napětí a velice tajemnou atmosféru. Hlavní výhodou děje je, že působí poněkud záhadně a místy dost strašidelně, ikdyž na druhou stranu se musí film brát s nadsázkou, neboť někdy působí až moc nadpřirozeně. Ze všeho nejvíc se mi ovšem líbilo překvapivé rozuzlení filmu. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Hilary Swank je skvělá, sympatická a často dokonce i nečekaně sexy. Horor je však málo hororový a zápletka málo zapeklitá, ačkoli vyvrcholení je zdařile ukočírované a nečekaně očekávané. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že jsem si myslel, že to bude něco lepšího, ale jinak to docela šlo, i když by toho hororového děje tam mohlo být o něco víc. ()

ondra.p 

všechny recenze uživatele

Bod navíc za zajímavý závěr, jinak celkem průměrná hororová podívaná. Ale i tak slušné, dokáže zabavit, trochu vyděsit a překvapit. 45% ()

Reklama

Reklama