Reklama

Reklama

Krvavá sklizeň

  • USA The Reaping (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tragické smrti manžela a dcerky víru v Boha ztratila. Nyní Katherine vědeckými postupy vyvrací domnělé boží zázraky po celém světě. Na žádost místního učitele se vydá do městečka Haven, kde se řeka zbarvila do ruda. Místní se obávají, že je to první z biblických deseti morových ran. Katherine se případu ujme, když zjistí, že místní lidé viní z pohromy dvanáctiletou Loren. Brzy se stává svědkem dalších úkazů odpovídajících biblickému proroctví a zoufale hledá racionální vysvětlení, kterým by dívenku zachránila před lynčem. Jenže všechno není takové, jak se jeví a Satan se opět ukáže jako mistr klamu. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (12)

  • Když Catherine (Swank) prohledává znečištěnou řeku, má na sobě gumové kalhoty, v další scéně, kdy vystoupí na břeh už je nemá. (Nocturno culto)
  • Keď sa Katherine (Hilary Swank) a Ben (Idris Elba) brodia riekou krvi, Ben sa potkne, ľavý rukáv jeho košele a taška sa ponoria do rieky a zmoknú. O chvíľu neskôr, keď z neba začnú pršať žaby, jeho košeľa aj taška sú úplne suché. (Pat.Ko)
  • Na začiatku filmu je prezentácia zobrazujúca metanol aj etanol. Molekulárna štruktúra označená ako etanol je však v skutočnosti metanol a metanol je označený ako etanol. Tiež štruktúry zobrazené pre obe ostatné chemikálie, DMSO a benzén, sú nesprávne. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama