Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Diskuze

Xtrodinary

Xtrodinary (hodnocení, recenze)

Aj napriek veskerej povrchnosti celeho filmy, samotny Garfield ostal mojou oblubenou filmovou postavou. Jeho povaha a spravanie je proste nenapodobitelne. Ostatne casti deja sa mi zdali niekedy mierne prehnane(kompletny plne rozpravajuci zverinec). Samotna dvojka sa mi pacila ovela viac ako jednotka, mozno to sposobilo to prostredie, alebo ta vymena, neviem. Ale za kocourka Garfielda 5* :)

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

čo čakať od hovada čo natočilo Velké průšvihy Maxe Kyblíka

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Garfielda upřímně lituju. O to víc mě šokuje, že to má docela slušnou návštěvnost. Ach jo, co přijde dál - 3D Snoopy?

aadulka

aadulka (hodnocení, recenze)

Miluju Garfilda...:) milasek je to muj ..:) doufam ze to bude stejne dobry jako jednicka..:)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama