Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (209)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pokračování prvního filmu o rezavém kocourovi není ani horší ani lepší. Je to docela časté, že se americká komedie ve svém druhém díle přesouvá do Anglie. Námět dvojky ale není originální ve více parametrech. Zákeřný lord chce totiž zdědivšího kocoura nechat odstranit a navíc na místě zámku postavit něco zcela jiného. Zde je to celé okořeněno o dvojnictví. Děti se budou asi bavit i dalšími zvířaty, jejichž koordinace je jedna z lepších věcí tohoto filmu hned vedle hudebního čísla slavného zvířecího hrdiny. Moc se ale čekat nedalo od režiséra takových filmů jako Alvin a Chipmunkové nebo Hop, které ale přišli až po Garfieldovi. A je přece jen rozdíl makat na SpongeBob v kalhotách, kde nemusíte fantazii ničím omezovat, protože se nacházíte ve fantaskním světě a filmu dle slavného komiksu v reálném světě byť s mluvícím kocourem. Tvůrci se sice inspirovali skutečnou událostí, kdy zvíře dědilo, ale rozhodně více by prospělo, kdyby nic nevymýšleli a čerpali mnohem, mnohem, mnohem...víc z původních komiksů. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Nebavilo ma to tak ako jednotka, ale stále som to dopozeral bez ujmy na zdraví. A osobne si nemyslím, že je to zas o toľko horšie ako niektoré Disneyho animáky čo sa tu pohybujú v červenej farbe a sú vychvaľované do nebies. Je pravda, že vtipov ubudlo a niektoré sa opakujú. Zápletka a príbeh nie sú príliš strhujúce. Ale pozornosť si film aj kvôli veľmi krátkej dĺžke 70 minút udržal a na jedno pozretie ušiel. Priemer. 55% ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že toto pokračování mi přišlo o něco lepší, než jednička. Jen s Garfieldem mám stále stejný problém - vůbec není povahově takový, jak si ho představuju. A tak je spíše otravný, ale jiným způsobem, než by podle mě měl být. Naštěstí téměř úplně odpadla dějová linka kolem jeho páníčka, protože Breckin Meyer a Jennifer Love Hewitt opravdu nepředstavují nic extra. Naopak Odie je skvělý, ale nedostal tolik prostoru. Snad se třetí pokračování už konat nebude. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrá poloanimovaná komedie, která mohla být na můj vkus srandovnější. Většina zvířecích hrdinů mi přišla nevýrazná, tím pádem i jejich humor byl slabý. Ovšem najdou se i vyjímky jako třeba Garfield. Fascinuje mě, jak je ten koucour zdechlý a rozmazlený a taky se mi libí jeho pohodlné chování. Příběh byl spíše průměrný, nicméně záplatky, kdy dojde k záměně dvou kocourů slibuje slušnou podívanou. Závěr není nijak nečekaný, ovšem jiný i třeba překvapivější konec by zde neseděl. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Hrozný scénář, otřesný Garfield v podání Billa Murraye a absolutní neschopnost vzpomenout si na první díl (byť alespoň minutu) dokazuje, že jde o opravdu zbytečné filmy. Pozitivem jsou ostatní skutečná zvířata a jejich namluvení. Skvělý je zejména anglický buldog, pro kterého mám slabost neboť mám dva doma... :-) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Stejně jako v předchozím díle a následujícím pokračování dá vždy Jon Arbuckle (Breckin Meyer) pěstí hlavní záporným hrdinům. (tequilla)
  • Scenáristi sa inšpirovali skutočným príbehom, keď po nebohých milionároch dedili pes so slúžkou. (Greenpeacak)
  • Znalci Garfielda určitě ocení, že Liz konečně přijme Jonovu nabídku sňatku. Do vítězného konce to dotáhl po více než dvou letech komiksového snažení. (imro)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama